Ζήτησε δώρο Χριστουγέννων ένα προφίλ στο Facebook

Kι όμως μια σούπερ γιαγιά ηλικίας 110 ετών ζήτησε από τα εγγόνια της ως δώρο για τα Χριστούγεννα ένα λογαριασμό στο Facebook και μάλιστα συγκέντρωσε σχεδόν 700 διαδικτυακούς φίλους.

Η Νικολίνα Κάπρα από την Ιταλία έκανε την διαφορά και αντί να ζητήσει από τα εγγόνια της μια ζακέτα, ένα φουλάρι ή κάτι παρόμοιο επέλεξε να δημιουργήσει προφίλ στο Facebook.

Οι

εγγονές της αρχικά σάστισαν ακούγοντας την επιθυμία της γιαγιάς τους, αλλά παρόλα αυτά για να μην την απογοητεύσουν της έφτιαξαν προφίλ στο δημοφιλή μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Οι περισσότεροι φυσικά απορούν πόσους φίλους θα μπορούσε να κάνει «add» υπολογίζοντας ότι οι άνθρωποι που μεγάλωσε μαζί είτε δεν είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, είτε δε βρίσκονται πια στη ζωή.

Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι η Νικολίνα Κάπρα μόλις σε δύο ημέρες από τη στιγμή που ενεργοποίησε το προφίλ της είχε περίπου 700 φίλους.

Ορισμένοι από αυτούς βλέποντας τις φωτογραφίες που «ανέβασε» στο προφίλ της δυσκολεύονται να πιστέψουν ότι είναι 110 ετών.

Η γλυκύτατη Νικολίνα έπρεπε ωστόσο να κρύψει δύο χρόνια, καθώς το σύστημα του Facebook προβλέπει χρονολογία γέννησης από το 1905 και έπειτα, αλλά μάλλον αυτό δεν την ενοχλεί ιδιαίτερα

Ενθουσιασμένη απάντησε στους διαδικτυακούς της φίλους, αναρτώντας μήνυμα που έγραφε: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη φιλία. Ο Θεός να σας ευλογεί» και επειδή έλαβε πολλά μηνύματα αναγκάστηκε να απολογηθεί γράφοντας: «Σας ευχαριστώ και πάλι από καρδιάς για τις πολλές ευχές, αλλά τα εγγόνια μου δε μπορούν να απαντήσουν σε όλους. Προσεύχομαι για εσάς, ώστε ο Θεός να σας προσφέρει γαλήνη και ειρήνη. Γιαγιά Νικολίνα».

The post Ζήτησε δώρο Χριστουγέννων ένα προφίλ στο Facebook appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα