Ζευγάρι ρήμαζε επί δυο χρόνια σπίτια στην Κοζάνη

Το ένα μετά το άλλο ρήμαζαν τα σπίτια στην Κοζάνη ένας 29χρονος αθίγγανος και η 23χρονη σύζυγός του.

Οι αστυνομικοί, οι οποίοι διερευνούν την υπόθεση, συνέλαβαν το ζευγάρι από το Μακροχώρι της Βέροιας, οι οποίοι θεωρούνται «εγκέφαλοι» μεγάλης σπείρας. Μάλιστα, ο 29χρονος αρχηγός ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της κλοπής 30.000 ευρώ από το αυτοκίνητο ενός πρατηριούχου υγρών καυσίμων που είχε γίνει στο 2010

στην πόλη της Κοζάνης!

Ο νεαρός τσιγγάνος μαζί με την 23χρονη σύζυγό του οργάνωναν επιδρομές με ομάδες των τριών ή τεσσάρων ατόμων τους οικισμούς Κρόκο, Κοιλάδα και άλλων περιοχών της Κοζάνης, στις οποίες έφταναν χρησιμοποιώντας διάφορα αυτοκίνητα. Μόνο το Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2012, είχαν διαρρήξει συνολικά ένδεκα σπίτια από τα οποία είχαν αρπάξει μετρητά ύψους 2.400 ευρώ και χρυσαφικά αξίας περίπου 30.000 ευρώ.

Σε βάρος του ζευγαριού σχηματίστηκε δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης με κατηγορίες για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες κλοπές κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται τόσο για τον εντοπισμό των συνεργών τους όσο και για την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων και κλοπών.

Σχετικά άρθρα

“Άνοιξαν” οκτώ σπίτια αλλά…έφυγαν με άδεια χέρια.Οι κλέφτες καραδοκούν και αρπάζουν ακόμα και… φιάλες οξυγόνου
Keywords
Τυχαία Θέματα