Ζευγάρι ο Ράσελ Μπραντ και η Τζέρι Χάλιγουελ

Όχι που θα τα έβαφε μαύρα ο Ράσελ Μπραντ! Ο Αμερικανός κωμικός ηθοποιός μετά το χωρισμό του με την Κέιτι Πέρι φαίνεται πως κάνει μια νέα αρχή στη ζωή του. Πριν από μερικές μέρες εθεάθη με νέο αμόρε και μαντέψτε ποια είναι η… τυχερή! Πρόκειται για την Τζέρι Χάλιγουελ, από το συγκρότημα Σπάις Γκερλς.

Σύμφωνα με άνθρωπο από το περιβάλλον του Ράσελ, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά στην τελετή λήξης των

Ολυμπιακών Αγώνων.

«Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ σοβαρά μεταξύ τους», αναφέρει συγγενής του ηθοποιού και προσθέτει πως «όταν ο Ράσελ είχε πει πως νιώθει μια έλξη για την Τζέρι, νομίζαμε ότι αστειευόταν, όμως το εννοούσε. Πλέον είναι αχώριστοι και ο Ράσελ πηγαίνει συχνά στο Λονδίνο απλά και μόνο για να είναι μαζί της».

Τα παραπάνω επιβεβαιώνουν και οι φωτογραφίες που θα δείτε, στις οποίες οι δυο τους φαίνεται να είναι πολύ ερωτευμένοι και να διασκεδάζουν, ενώ σύμφωνα με μάρτυρες, που ήταν στο Χάμπτον Κορτ, ο Ράσελ ήταν πολύ τρυφερός με την Τζέρι, της κρατούσε γλυκά τα χέρια και την είχε αγκαλιά.

Ελπίζουμε μόνο ο 37χρονος ηθοποιός, ο οποίος φημίζεται για τις… ατασθαλίες του, να βάλει μυαλό και να κατασταλάξει, επιτέλους!

Keywords
Τυχαία Θέματα