Υπόθεση Βλαστού: Καταθέτει ο πιλότος

Νέες εξελίξεις έρχονται στην υπόθεση του Βλαστού αφού εντός της ημέρας ο πιλότος του ελικοπτέρου αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων με σκοπό να καταθέσει για την απόπειρα της απόδρασης της Κυριακής. Να σημειωθεί, ότι χθες το βράδυ και οι δύο συνεργοί του Βλαστού αφού πρώτα οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό τμήμα των Τρικάλων, αποφασίστηκε να μεταβούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Τρικάλων για να εξεταστούν από εισαγγελέα αλλά και ανακριτή.
Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalavoice.gr ο Παναγιώτης Βλαστός

σήμερα το μεσημέρι στις 12:45 οδηγήθηκε σε τοπικό νοσοκομείο προκειμένου να νοσηλευτεί ύστερα από τη τραγική πτώση που είχε από τη σκάλα του ελικοπτέρου στο οποίο θα επέβαινε ώστε ν’ αποδράσει. Συγκεκριμένα, αφού εξετάστηκε από τους ιατρούς διαπιστώθηκε ότι τραυματίστηκε στο χέρι, στον ώμο αλλά και στο σαγόνι. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης, οι άντρες της ΟΠΚΕ ήταν έξω από το νοσοκομείο και το περιφρουρούσαν σε κάθε σημείο. Αφού, ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις του βαρυποινίτη γύρω στις 13:30 προγραμματίστηκε δρακόντειο σχέδιο επιστροφής.
Ας σημειωθεί, ότι εάν δεν λάβει εξιτήριο ο μηχανικός του ελικοπτέρου τότε οι εισαγγελείς και ο ανακριτής θ’ αναγκαστούν να μεταβούν εκεί για να τον κρίνουν εξονυχιστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα