Υπερήφανος ο Χρυσοχοϊδης για το τέμενος – Παναγιώταρος: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους»

Κόντρα Χρυσοχοΐδη-Παναγιώταρου για την ανέγερση του τεμένους

Έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Παναγιώταρου και του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δημιούργησε η απόφαση της κυβέρνησης για ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα.

Σύμφωνα με τον Χρυσοχοΐδη, ο Ηλίας Παναγιώταρος κατέφυγε σε εθνικιστικό παραλήρημα, με ερώτησή του προς την κυβέρνηση και την προτροπή για «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».

Ο

χρυσαυγίτης βουλευτής μίλησε για πρόκληση, κάλεσε την κυβέρνηση να κάνει δημοψήφισμα και έκλεισε την ομιλία του με τη φράση του Κωνσταντίνου (!!!) –όπως είπε – Κολοκοτρώνη: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».

«Το παραλήρημα συνεχίζεται και μάλιστα με φωτιά και τσεκούρι» παρατήρησε, απαντώντας, ο υπουργός Υποδομών και πρόσθεσε ότι την ώρα που η Χρυσή Αυγή λέει όχι στο τζαμί στην Αθήνα, «απέναντι κάποιοι άλλοι με τα μυαλά τα δικά σας, λένε να γίνει η Αγιά Σοφιά τζαμί. Πουλάτε μίσος για τον κόσμο και στύβετε τις ψυχές και τα μυαλά των ταλαιπωρημένων ανθρώπων» σχολίασε ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Μάλιστα ο Υπουργός επικαλούμενος βιώματα των παππούδων του αναφέρθηκε στο ότι «το 1922 κάποιοι παλαιοελλαδίτες σαν και εσάς φώναζαν του παππούδες μας τουρκόσπορους» ενώ δήλωσε περήφανος ως πόντιος και μικρασιάτης πρόσφυγας επί υπουργείας του γίνεται το τζαμί.

«Δεν χωρίζω τους ανθρώπους σε πόντιους, μουσουλμάνους, βουδιστές και ότι άλλο και όταν απαντώ έτσι νιώθω πιο έλληνας. Είστε λάθος, μιλάτε άμυαλα και πράτεττε άστοχα» κατέληξε ο υπουργός.

The post Υπερήφανος ο Χρυσοχοϊδης για το τέμενος – Παναγιώταρος: «Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα