Έχει το πάνω χέρι(ΒΙΝΤΕΟ)

Μπενφίκα – Ολυμπιακός 1-1

Στο παρά…7 έχασε τους 3 βαθμούς της νίκης ο Ολυμπιακός στην Λισαβόνα, καθώς ο Καρντόζο (83′) ισοφάρισε το γκολ του Τσόρι Ντομίνγκεζ (29′).

Η εμφάνιση των Πειραιωτών είναι αρκετά ενθαρρυντική για τη συνέχεια της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ και αν συνεχίσει έτσι, δύσκολα θα χαθεί η πρόκριση στην επόμενη φάση, με τον Ολυμπιακό

να έχει να αντιμετωπίσει στο Φάληρο την Μπενφίκα και την Άντερλεχτ.

Το παιχνίδι

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι από την Μπενφίκα στο πρώτο ημίχρονο, με την ανωτερότητα τους να μετουσιώνεται στο γκολ του Τσόρι στο ημίωρο.

Η ελληνική ομάδα έλεγχε την κυκλοφορία της μπάλας, μην αφήνοντας τους Πορτογάλους να φτάσουν με αξιώσεις στην εστία του Ρομπέρτο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι μετατράπηκε σε αγώνα πόλο, εξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να κάνουν παιχνίδι.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Μίτσελ βρέθηκε κοντά στο δεύτερο γκολ, όταν η μπάλα κόλλησε στο χορτάρι σε προσπάθεια του Τσόρι.

Η τύχη στο τέλος δεν ήταν με τον Ολυμπιακό, με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται λάθος του Ρομπέρτο και να ισοφαρίζουν με τον Όσκαρ Καρντόζο στο 83′.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι και οι αλλαγές που πραγματοποίησε ήταν εύστοχες, καθώς βοήθησε την ομάδα να αμυνθεί καλύτερα και έβαλε παίκτες (Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Μετζανί), οι οποίοι ήταν αρκετά δυνατοί, ώστε να ανταπεξέλθουν στο βαρύ τερέν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζεζούς): Αρτούρ, Αλμέιδα, Λουιζάο, Γκαράι, Σικέιρα, Μάτιτς, Ένσο Πέρες (82′ Αμορίμ), Γκαϊτάν (82′ Ροντρίγκο), Λίμα, Καρντόσο, Όλα Τζον (46′ Καβαλέιρο).

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, Σάμαρη, Μανιάτη, Φουστέρ (69′ Γιαταμπαρέ), Βάις (56′ Εντινγκά), Ντομίνγκες (88′ Μετζανί), Μήτρογλου.

Η βαθμολογία:

1. Παρί Σεν Ζερμέν 9 βαθμούς
2. Ολυμπιακός 4 βαθμούς
3. Μπενφίκα 4 βαθμούς
4. Άντερλεχτ 0 βαθμούς

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

The post Έχει το πάνω χέρι(ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα