Ξαφνικός «έρωτας» Τσίπρα – Ανδρέα!

«Γεύμα εργασίας» είχε την εβδομάδα που πέρασε ο πάλαι ποτέ νεοφιλελεύθερος πρώην υπερ-υπουργός κ. Ανδρέας Ανδριανόπουλος, με τον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Νίκο Παππά.

Ο ομοτράπεζος τού στενού συνεργάτη τού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος με δημόσια δήλωσή του είχε εκμυστηρευτεί ότι στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις στήριξε τη «Δημοκρατική Αριστερά» του Φώτη Κουβέλη(!), άραγε τι λόγους μπορεί να έχει για να θέλει να ρίξει «γέφυρες» με την Κουμουνδούρου;

Οι πληροφορίες λένε ότι ο κ. Ανδριανόπουλος ζήτησε το δείπνο όχι ως πολιτικό στέλεχος, αλλά ως σύμβουλος εταιρείας μεγάλων πετρελαϊκών και ενεργειακών συμφερόντων, που εδρεύει στο Καζακστάν και φημολογείται ότι «δορυφορικά» σχετίζεται με τις ΗΠΑ. Το γεγονός ότι το ραντεβού των δύο ανδρών γίνεται αμέσως μετά το υπερατλαντικό ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και λίγο καιρό πριν ανοίξουν οι δεσμευτικές προσφορές για την αποκρατικοποίηση της ΔΕΠΑ και της ΔΕΣΦΑ, όπου οι ρωσικοί όμιλοι φέρονταν να είχαν μπει δυναμικά, μόνο τυχαίο δεν είναι… Ίδωμεν!

“H Φαρέτρα του Πάρι”

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Παρασκηνιο