Βρήκαν χρήματα για την ενίσχυση πολύτεκνων

Με σκοπό την στήριξη των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων, που μοχθούν στον πρωτογενή τομέα, όπως είναι οι πολύτεκνες οικογένειες αγροτών και κτηνοτρόφων, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, προχωράει στην ενίσχυση των εισοδημάτων τους, δίδοντας πλέον στις εν λόγω οικογένειες χρήματα, με τα οποία κατά το παρελθόν επιχορηγούνταν από τον ΕΛΓΑ οι αγροτικές οργανώσεις ΠΑΣΕΓΕΣ,

ΓΕΣΑΣΕ και ΣΥΔΑΣΕ.

Επί της συγκεκριμένης κυβερνητικής απόφασης, ενημέρωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάξιμος Χαρακόπουλος, την Ανώτατη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος (ΑΣΠΕ) και συγκεκριμένα τον Πρόεδρό της Βασίλη Θεοτοκάτο και τα μέλη του Δ.Σ. της Συνομοσπονδίας, δηλώνοντας : «Την ώρα που η ελληνική κοινωνία υποβάλλεται σε θυσίες, σε επώδυνα, πλην όμως, αναγκαία μέτρα για να παραμείνει η χώρα όρθια, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της στήριξης των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων που μοχθούν στον πρωτογενή τομέα, όπως είναι οι πολύτεκνοι αγρότες και κτηνοτρόφοι».

Προκειμένου να υλοποιηθεί από το νέο έτος αυτή η απόφαση, ο κ. Χαρακόπουλος, ζήτησε τη συνδρομή της Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων για την κατάρτιση της λίστας των δικαιούχων του επιδόματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα