Βρέθηκε στην Κερατέα το κτίριο που κρατούσαν τον Καραμολέγκο οι απαγωγείς

Εντοπίστηκε από την αστυνομία το κτίριο, στο οποίο κρατήθηκε ως όμηρος ο επιχειρηματίας ο Μανώλης Καραμολέγκος, το οποίο βρίσκεται στη Βιομηχανική Ζώνη της Κερατέας στη συμβολή των οδών Αγίου Σεραφείμ και Ειρήνης.

Πρόκειται για ένα εγακαταλελειμμένο σπίτι, το οποίο η αστυνομία κάνει «φύλλο και φτερό», προκειμένου να εντοπίσει γενετικό υλικό ή άλλα στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των υπολοίπων ατόμων που συμμετείχαν στην απαγωγή.

Εν τω μεταξύ, στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οι απαγωγείς του Μανώλη Καραμολέγκου ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛΑΣ

για τον εντοπισμό του τρίτου συνεργού τους, καθώς και άλλων τριών ατόμων που εκτιμάται ότι συμμετείχαν στην επιχείρηση.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, εγκέφαλος της επιχείρησης φέρεται να είναι ο απαγωγέας που προσήλθε χτες στην αστυνομία μαζί με τον επιχειρηματία. Όπως δήλωσε ο ίδιος ο δράστης, παλιότερα έκανε μεροκάματα σε επιχειρήσεις που ήταν κοντά σε αυτή του κ. Καραμολέγκου και τον παρακολουθούσε να πηγαίνει στο εργοστάσιο με ακριβά αυτοκίνητα. Αργότερα, βρήκε τους συνεργούς του και αποφάσισε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του.

Όσον αφορά στα κρησφύγετα των κακοποιών – των οποίων την τοποθεσία ο απαγωγέας δεν έχει αποκαλύψει – φαίνεται ότι το ένα βρισκόταν στα βόρεια προάστια και επρόκειται για εξοχική κατοικία και το άλλο στα νότια στην περιοχή της Κερατέας, το οποίο ήταν αγροικία. Φαίνεται πως ο επιχειρηματίας αρχικά μεταφέρθηκε στην εξοχική κατοικία και εν συνεχεία στην αγροικία.

Στη συνέχεια, ο Μολδαβός μπήκε στην αγροικία μαζί με τον Μανώλη Καραμολέγκο, ενώ οι άλλοι δυο επιβιβάστηκαν σε ένα ταξί και εξαφανίστηκαν. Πριν φθάσουν στην αγροικία, είχαν ήδη συναντήσει πολλά μπλόκα της αστυνομίας, γεγονός που εκμεταλλεύτηκε ο επιχειρηματίας προσπαθώντας να πείσει τον απαγωγέα του ότι αργά ή γρήγορα θα συλληφθεί.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε τους διαλόγους του με τον απαγωγέατου , χάρη στους οποίους κατάφερε να τον πείσει να παραδοθεί στην αστυνομία. «Φίλε μου όλα έχουν ένα τέλος. Δεν βλέπεις όλες αυτές τις ιστορίες με τις απαγωγές που στο τέλος τους πιάνουν όλους; Όπου να είναι θα έρθει και η ώρα σας και θα είναι κρίμα για σένα. Ο,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Δεν είδες πόσοι αστυνομικοί υπάρχουν στην περιοχή; Να δεις που οι συνεργοί σου αργούν να έρθουν γιατί τους έχουν πιάσει ήδη», είπε αρχικά ο κ. Καραμολέγκος στον απαγωγέα του, σύμφωνα με το Εθνος.

Στη συνέχεια εκείνος φαίνεται πως κάλεσε τους δυο συνεργούς του στο τηλέφωνο δυο φορές αλλά εκείνοι δεν απάντησαν.

«Είδες που στα έλεγα, δεν απαντούν γιατί τους έχουν πιάσει. Καλύτερα να πάμε μαζί στο τμήμα και να παραδοθείς, να δείξουν κάποια επιείκεια για σένα. Πάντως, να ξέρεις εγώ το βλέπω ότι είναι θέμα χρόνου να μπουν εδώ μέσα και να σε πιάσουν», συνέχισε ο επιχειρηματίας.

Μαλιστα στη συνέχεια περπάτησαν έξω από την αγροικία που βρισκόταν στα νότια προάστια και σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο από τον οδηγό του οποίου ζήτησαν να τους μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.

The post Βρέθηκε στην Κερατέα το κτίριο που κρατούσαν τον Καραμολέγκο οι απαγωγείς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα