Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ – Στους «8» Ρεάλ και Τσέλσι

Άλλη μία βραδιά του Τσάμπιονς Λιγκ έφτασε στο τέλος της, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι να βρίσκονται στους «8» της διοργάνωσης, αφού πέρασαν τις Σάλκε και Γαλατασαράι αντίστοιχα.

H Ρεάλ Μαδρίτης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League με χαρακτηριστική άνεση, καθώς μετά το 6-1 στο Γκέλζενκιρχεν νίκησε και στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου” την Σάλκε με 3-1.

Πρωταγωνιστής φυσικά ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο, καθώς πέτυχε δύο γκολ

και είχε δύο δοκάρια, έτσι έκανε προσωπικό ρεκόρ, φτάνοντας τα 13 γκολ φέτος στην διοργάνωση.

Η Χούγκλαντ μετά από κόντρα στον Σέρχιο Ράμος είχε ισοφαρίσει, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μπήκε στο ματς στο 58′, ενώ το τρίτο γκολ της ομάδας του Κάρλο Αντσελότι πέτυχε ο Άλβαρο Μοράτα, τέρμα που ήταν το πρώτο του στο Champions League.

Από την άλλη, η Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο έχοντας ως παρακαταθήκη το 1-1 του πρώτου αγώνα κατάφερε να επικρατήσει της Γαλατάσαραϊ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με 2-0 και πήρε την πρόκριση στους «8» του Champions League.

Οι «μπλε» επέβαλαν τον ρυθμό τους από την αρχή και με δύο τέρματα σε καθοριστικά χρονικά σημεία (4’, 42’) δεν έκαναν την… χάρη στον Ντιντιέ Ντρογκμπά να φύγει από το Λονδίνο με διπλή χαρά.

Σκόρερ για το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο, που θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε τουλάχιστον ακόμη 2-3 περιπτώσεις, οι Σάμουελ Ετό και Γκάρι Κέιχιλ.

The post Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ – Στους «8» Ρεάλ και Τσέλσι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα