«Βουτιές του έρωτα»… πίσω από το Μέγαρο

Το πιο ήσυχο και σκοτεινό μέρος της Θεσσαλονίκης έχει μετατραπεί στο πιο επικίνδυνο! Και μπορεί μέχρι τις 12 να ακούγονται άριες και όπερες, όμως τις πρώτες πρωινές ώρες οι ήχοι αλλάζουν και γίνονται πιο…ερωτικοί!

Οι εραστές με τους τέσσερις τροχούς ρισκάρουν δίπλα στη θάλασσα του Θερμαικού, τοσο την περιουσία τους όσο και τη…ζωή τους, όπως αποδεικνύεται από τα στοιχεία του Λιμενικού που σπεύδει κάθε φορά να βγάλει από τα νερά του κόλπου της Θεσσαλονίκης, λαμαρίνες και επιβαίνοντες. Κι αυτή τη χρονιά, όπως και τις προηγούμενες, δεν ήταν λίγες οι φορές που έσπευσε με την αρωγή της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ προκειμένου να σώσουν εμπλεκόμενους σε πτώση αυτοκινήτου! Παρά το τραγικό της υπόθεσης, αφού θρηνούμε θύματα, παρόμοιες ειδήσεις αντιμετωπίζονται στην πόλη του έρωτα, με ένα ελαφρύ και αμήχανο… μειδίαμα!

Δύο συνεχόμενα

Το ζήτημα βγήκε και πάλι στην… επιφάνεια μετά τα δύο συνεχόμενα περιστατικά πτώσεων οχημάτων στο γνωστό σημείο πίσω απο το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. «Κάθε χρόνο τα ίδια. Όταν φτιάξει λίγο ο καιρός και δεν έχει κρύο, το πλακόστρωτο γεμίζει από αυτοκίνητα. Έχουμε γίνει …ειδικοί πια, σε τέτοια περιστατικά ερωτικής και ορισμένες φορές θανάσιμης απροσεξίας» είπε στην Κ αξιωματικός του λιμενικού…

Διαβάστε περισσότερα στην Karfista.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα