Βουλή: Άρση ασυλίας για τους Χρυσαυγίτες βουλευτές

Την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής αποφάσισε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Πρόκειται για τους βουλευτές Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Πολύβιος Ζησιμόπουλος και Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος ο οποίος ανεξαρτητοποιήθηκε.

Οι τρεις βουλευτές, κατά την εξέταση τους, απέρριψαν τις κατηγορίες που τους καταλογίζονται και δήλωσαν ότι τα κίνητρά τους για την ένταξή τους στη Χρυσή Αυγή

ήταν καθαρά πατριωτικά. Από την πλευρά τους οι κ. Μπαρμπαρούσης και Αλεξόπουλος κατέθεσαν γραπτό υπόμνημα, ενώ ο κ. Ζησιμόπουλος παρουσιάστηκε ενώπιον των μελών της Επιτροπής για να απαντήσει στις ερωτήσεις τους. Στο υπόμνημά του, ο Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, σημείωσε ότι κατάγεται από αγροτοκτηνοτροφική οικογένεια και από μικρό παιδί διδάχθηκε τις αξίες του λαού, τονίζοντας: «Ούτε εγώ ούτε το κόμμα στο οποίο ανήκω έχουμε διαπράξει κάτι παράνομο. Έχω ήσυχη τη συνείδησή μου και μπορώ να σας κοιτάω στα μάτια. Δεν ξέρω αν οι πολιτικοί μου αντίπαλοι μπορούν να κάνουν το ίδιο. Πάντοτε τιμούσα και θα τιμώ τους νόμους και τους θεσμούς της Πατρίδας μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να σημειωθεί πως σε λίγη ώρα στην Ολομέλεια της Βουλής θα διεξαχθεί η ονομαστική μυστική ψηφοφορία για την άρση ασυλίας άλλων πέντε βουλευτών της Χρυσής Αυγής, της Ελένης Ζαρούλια, του Μιχάλη Αρβανίτη, του Νίκου Κούζουλου του Δημήτρη Κουκούτση και του Ηλία Κασιδιάρη.

Τι ανέφερε το υπόμνημα του Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση

The post Βουλή: Άρση ασυλίας για τους Χρυσαυγίτες βουλευτές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα