Βουλευτής ονειρεύεται να γίνει τηλεαστέρας

Είναι γνωστός για το σκληρό του προφίλ και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα. Δεν φοβάται να τα πει έξω από τα δόντια και πολλές φορές προκαλεί με τις δηλώσεις του και όχι μόνο. Αυτή τη φορά όμως, επέλεξε να τραβήξει και πάλι τα βλέμματα των ΜΜΕ με την επιλογή του από βουλευτής να γίνει… τηλεαστέρας!

Ο λόγος βέβαια για τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» φέρεται να αναζητά

τηλεοπτική στέγη με σκοπό να παρουσιάσει τη δική του εκπομπή μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι δύο άνδρες είναι σε συζητήσεις με ιδιοκτήτες καναλιών εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αναλάβουν από κοινού την παρουσίαση «ζωντανής» εκπομπής η οποία θα δίνει βήμα στους τηλεθεατές.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος μάλιστα μιλώντας στην εφημερίδα επιβεβαίωσε τη φήμη, τονίζοντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

«Θέλουμε να συνομιλούμε καθημερινά με τον κόσμο. Να μας ακούνε και να τους ακούμε. Η εκπομπή θα έχει ως στόχο να σπάσει η συνωμοσία της σιωπής που έχει επιβληθεί από τους διαπλεκόμενους καναλάρχες. Θα σπάσουμε την απαγόρευση και τη φίμωση που έχουν επιβάλλει τα κανάλια των νταβατζήδων.»

Πέραν της τηλεοπτικής εκπομπής που είναι στις πρώτες προτεραιότητες του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο Ηλίας Κασιδιάρης, έχει γίνει αποδέκτης για την παρουσίαση καθημερινής ραδιοφωνικής εκπομπής. Ο εκπρόσωπους τύπου σκέφτεται σοβαρά την πρόταση, την οποία θα ήθελε να συνδυάσει και με τηλεοπτική εκπομπή.

Keywords
Τυχαία Θέματα