Βόμβα Μ.Ταμήλου:Στηρίζω Σαμαρά αλλά κανείς Σαμαράς και κανείς Παπαμιμίκος δεν θα που πει τι να κάνω

Ο Μ. Ταμήλος ήταν καταπέλτης για το θέμα των δημοτικών αστυνομικών ενώ δήλωσε πως ο Κ. Μητσοτάκης ομολόγησε πως δεν είχε χρόνο να κάνει κάτι άλλο στο ΒΗΜΑ 90.1 Ιωαννίνων.

Εμφανίστηκε κατά του Γ.Γ Χ. Θεοχάρη , τονίζοντας πως απέτυχε στα έσοδα, με τις φορολογικές δηλώσεις , με αποτέλεσμα να ισοπεδώνονται τα πάντα για να πάρουμε χρήματα από την Τρόικα.

Για την τελική του απόφαση δήλωσε, πως στηρίζει τον Σαμαρά

περισσότερο και από τους υπουργούς του αλλά δεν μπορεί κανείς Σαμαράς και κανείς Παπαμιμίκος να του πει τι θα κάνει .

Σύμφωνα με το haberi.gr δήλωσε πως αυτό που τον ενοχλεί είναι ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται ελαφρά την καρδία ,η χωρίς προετοιμασία, καταργούν τα σώματα χωρίς αν ρωτήσουν τους δημάρχους αλλά ούτε και πρώην υπουργούς που έχει η ΝΔ που ήταν και πρώην πρόεδροι της ΚΕΔΕ, όπως ο Αβραμόπουλος που έκανε την δημοτική αστυνομία , ο Κακλαμάνης, ο Κουκουλόπουλος που σήμερα είναι μέσα στην κυβέρνηση .

Ο κ. Μητσοτάκης μπόρεσε σε μισή ώρα να καταργήσει δουλειά και αγώνες χρόνων , έγιναν όλα λάθος και ο υπουργός ομολόγησε ότι δεν είχε χρόνο να κάνει κάτι άλλο σημειώνοντας πως θα ξανάρθει η ώρα που θα ξαναγίνει η δημοτική αστυνομία, γιατί είναι ανάγκη ουσιαστική .

Δεν μπορούμε να γυρίσουμε πίσω σε εποχές που καλούσε ο αριστερός δήμαρχος τον ενωμοτάρχη και ο δεξιός τον πασοκτζή για να μετακινηθεί ακόμη και ένα αυτοκίνητο που ενοχλούσε .Αυτά τέλειωσαν δεν τα δέχομαι.

Δεν το δέχομαι ιδεολογικά δεν υπάρχει περίπτωση η κρατική αστυνομία να κάνει καλύτερα την δουλειά από την δημοτική αστυνομία .Δεν υπάρχει περίπτωση κανείς να μου αλλάξει την ιδεολογία μου, κανείς Μητσοτάκης, κανείς Στουρνάρας .

Το νομοσχέδιο είναι 107 άρθρα , έχει γίνει μια συρραφή από διάφορα υπουργεία .Η Ελλάδα έφτασε εδώ που έφτασε γιατί νομοθετούσαμε κάτω από πίεση.

Εμείς οι βουλευτές μπορούμε να κρίνουμε το νομοσχέδιο, αυτή είναι η δουλειά μας αλλά αυτό το νομοσχέδιο καταργεί τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης .Τίποτα δεν έγινε κατόπιν μελέτης, όλα έγιναν πρόχειρα .

Η κοινωνία δεν στηρίζει τους δημοτικούς αστυνομικούς , εμείς θα τους στηρίξουμε .Τον Ταμήλο δεν μπορεί ούτε ο Σαμαράς να τον πάρει τηλέφωνο να του πει τι να κάνει αλλά ούτε και ο Παπαμιμικός.

Ζητούμε να έρθει στην ολομέλεια ο υπουργός και να δηλώσει ότι δεν θα απολυθεί κανένας και θα ενσωματωθούν όλοι ανεξαιρέτως στην ΕΛ.ΑΣ.

Εγώ στηρίζω τον Σαμαρά περισσότερο και από τους υπουργούς του αλλά αυτό δεν σημαίνει πως κάθε φορά θα ψηφίζω επειδή κάνουν λανθασμένες επιλογές μόνο και μόνο για να πάρουμε χρήματα .

Φτάσαμε εδώ γιατί οι φωστήρες του υπουργείου οικονομικών όπως ο Θεοχάρης δεν μπόρεσαν να φτιάξουν το πρόγραμμα των φορολογικών δηλώσεων έγκαιρα και το κράτος δεν μπορεί να εισπράξει.

Είναι λανθασμένη η πολιτική του και οδήγησε το κράτος στην υστέρηση εσόδων αναγκάζοντας μας να τρέχουμε να πάρουμε χρήματα ισοπεδώνοντας τα πάντα.

Είχαμε χρόνο αν τα έκανε σωστά να το πηγαίναμε και αργότερα .

Δεν με πείθει ο Θεοχάρης διότι αυξάνονται τα έξοδα και μειώνονται τα έσοδα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη οικονομική πολιτική αποδείχτηκε με το θέμα των αποδείξεων .

Ο Στουρνάρας μου δήλωσε ότι θα πέσει η κυβέρνηση αν δεν περάσει το θέμα των δημοτικών αστυνομικών αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχουν οικονομική στρατηγική .

Εμείς οι βουλευτές να στηρίξουμε αλλά δεν μπορούμε να ανεχόμαστε τον κάθε αποτυχημένο άνθρωπο σε κάθε πόστο.

Πιστεύω σε αυτά που δηλώνει ο Στουρνάρας ότι δεν θα έρθουν νέα μέτρα, αλλά αν έρθουν τον φθινόπωρο θα πρέπει να παραιτηθεί και να δηλώσει πως απέτυχε.

Keywords
Τυχαία Θέματα