Βλέπει πόλεμο με την Τουρκία ή κοινωνική εξέγερση ο Αμβρόσιος!

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος έγραψε στο μπλογκ που διατηρεί ένα κείμενο για όλους και για όλα.

Ο Μητροπολίτης μιλά για «γερμανική μπότα», «υποταγή» και στο βάθος… πόλεμο με την Τουρκία!

Διαβάστε όσα γράφει στο ιστολόγιο του ο κ. Αμβρόσιος:

«Η Χώρα μας και πάλι στενάζει κάτω από την Γερμανική μπότα! Οι τελευταίες μονόχρωμες ή πολύχρωμες, μονοκομματικές, τρικομματικές και δικομματικές, Κυβερνήσεις έχουν συμβιβασθεί απόλυτα με τις απαιτήσεις της λεγομένης

” Τρόϊκας”! Εφαρμόζουν τον κώδικα πλήρους υποταγής!

Μπορεί πλέον αυτό να είναι ένα αναγκαίο κακό εκεί, που είχαμε φθάσει με τις προδοτικές κινήσεις των κ.κ. Γ. Α. Παπανδρέου, ως Πρωθυπουργού και Γ. Παπακωνσταντίνου, ως Υπουργού επί των Οικονομικών! Αλλά και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως μία Κυβέρνηση μιάς ιστορικής και ανεξάρτητης Χώρας, της Ελλάδος, μπορεί να λέει “ΝΑΙ, ΣΕ ΌΛΑ” !!!!!

Στη Σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μαξίμου, προβάλλει με υπερηφάνεια η σημαία των Γερμανών Κατακτητών μας! Δεν μας το κρύβουν!

Από τον κ. Αντ. Σαμαρά, που εκλήθη να βαστάσει όλο αυτό το φορτίο και να ξεπληρώσει τις αμαρτίες άλλων πολιτικών Ηγητόρων, αναμέναμε να πει στους Γερμανούς έστω και ένα ΟΧΙ!

Ένα και μόνο ιστορικό όχι έτσι για την εθνική μας αξιοπρέπεια, για την …τιμή των όπλων! Αλλά μέχρι σήμερα δεν το ακούσαμε! Μπορεί βέβαια να έχει λεχθεί μυστικά, στις πολύωρες μυστικές συσκέψεις με τους Τροϊκανούς, αλλά φανερά δεν ακούσθηκε!

Και όμως έστω και ένα ΟΧΙ! θα έδινε κουράγιο στον καταπληγωμένο και τόσο ταλαιπωρημενο Έλληνα πολίτη. Τον Έλληνα, που σήμερα πεινάει και δυστυχεί! Ένας στους τέσσερις Έλληνες δέν έχει νά φάει!” έγραψε πρό ολίγων ημερών μια Αθηναϊκή Εφημερίδα (Δημοκρατία, 5.07.2013).

Επίσης μερικοί Έλληνες κάθε ημέρα θέτουν ένα βίαιο τέρμα στη ζωή τους, αυτοκτονούν! Κάποιος αυτές τις ημέρες έκοψε το κεφάλι του!!!! επειδή βρέθηκε σε έσχατη ένδεια!

Κατά τη διάρκεια του θέρους, όταν θα μας έρχονται απανωτά τα ραβασάκια της Εφορείας, πολλά κεφάλια δυστυχώς θα πέσουν! Τότε “θά κλάψει η μάνα το παιδί καί τό παιδί τη μάνα”!

Δεν προφητεύουμε, γράφοντας όλα αυτά. Η κοινή λογική τα υπαγορεύει!

Καθώς λοιπόν το δικό μας μικρό μετερίζι θα σιγήσει κατ’ ανάγκην τώρα το καλοκαίρι, διότι όλοι μας έχουμε ανάγκη από μια αναδιάταξη των πνευματικών μας δυνάμεων και από μια ανατροφοδοσία της ψυχής μας, διαλέξαμε μια φωτογραφική περιήγηση, αφιερωμένη στους ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ μας, δηλ. στην κα Μέρκελ, στον κ. Σόιμπλε και στην Τρόϊκα, την οποία αντιγράψαμε από ένα τακτικό και καλό τροφοδότη μας με e-mails. Θα δείτε συγκριτικά τα κατορθώματα του αθάνατου Ελληνικού Πνεύματος διαχρονικά αλλά καί τά “κατορθώματα” των πολιτισμένων Γερμανών, δηλ. των χθές (1940) και σήμερα (2013) κατακτητών μας!!! Τον αγαπητό μας κ. Στ. Πολ….. από τη θέση αυτή τον ευχαριστούμε θερμά για την αποστολή των παρακάτω στοιχείων, τα οποία ελάβαμε την 5ην Ιουλίου ε.έ.

Το δικό μας συμπέρασμα: Η εφαρμοζόμενη πολιτική από τις μονόχρωμες ή πολύχρωμες Κυβερνήσεις της Χώρας οδηγεί την Ελλάδα στην κα-τα-στρο-φή!

Μία πολεμική σύρραξη με την Τουρκία ή μία κοινωνική εξέγερση στο εσωτερικό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΘΟΥΝ! Εκτός αν κάποιος κατορθώσει να αποστείλει την Τρόικα και τους Τροϊκανούς στον Καιάδα!»

Keywords
Τυχαία Θέματα