ΒΙΒΕΧΡΩΜ: Χρυσή επιβράβευση για τη σταθερή δέσμευσή της στην Ελλάδα

Σημαντική διάκριση για την ΒΙΒΕΧΡΩΜ στα βραβεία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής στην Ελλάδα

Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία χρωμάτων και μέλος του πολυεθνικού ομίλου AkzoNobel, απέσπασε τη χρυσή διάκριση στα βραβεία του Ευρωπαϊκού Δικτύου Επιχειρηματικής Ηθικής στην Ελλάδα

(EBEN GR). Η διάκριση στον τομέα της επιχειρηματικής ηθικής – σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας – αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βραβεία του θεσμού EBEN GR για επιχειρήσεις και επιχειρηματίες. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου στο Ίδρυμα Ευγενίδoυ και για μία ακόμη φορά συγκέντρωσε τα μεγαλύτερα ονόματα των ελληνικών επιχειρήσεων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΒΙΒΕΧΡΩΜ, κος Ιωακείμ Προβατάς, δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την χρυσή διάκριση από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής. Το βραβείο αυτό αποτελεί επιβεβαίωση των προσπαθειών όλων των εργαζομένων της εταιρείας μας. Είμαστε βέβαιοι ότι ενισχύουμε συνεχώς ένα μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, αυτό της ανώτερης ποιότητας προϊόντων, που η ΒΙΒΕΧΡΩΜ προσφέρει στους πελάτες της».

Πιο συγκεκριμένα, η ΒΙΒΕΧΡΩΜ, ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της εποχής με υγιή επιχειρηματική και σταθερή οικονομική πορεία, απέσπασε το χρυσό βραβείο στα παρακάτω πεδία:

Υγιεινή και ασφάλεια, Διαχείριση αποβλήτων και περιβαλλοντικού αποτυπώματοςΕπιχειρηματικός σχεδιασμόςΕνδοεταιρική επικοινωνία

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής έχει ως στόχο τη διάδοση και την καλλιέργεια ενός νέου τρόπου διοίκησης που έχει ως βάση του τις αξίες της Επιχειρηματικής Ηθικής, τη δημιουργία ενός καθολικά αποδεκτού κώδικα επιχειρηματικής δεοντολογίας, καθώς και την αύξηση της γνώσης και ενημέρωσης σε θέματα Επιχειρηματικής Ηθικής, Εταιρικής Ευθύνης και Διακυβέρνησης.

Σχετικά με το Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής

Το EBEN είναι το πλέον ενεργό Δίκτυο Επιχειρηματικής Ηθικής σήμερα στην Ευρώπη, το οποίο αριθμεί ήδη 43 χώρες-μέλη, μεταξύ των οποίων η Δανία, η Μεγάλη Βρετανία, η Γερμανία και η Ισπανία. Το ΕΒΕΝ ιδρύθηκε το 2000 και είναι ήδη αναγνωρισμένο παγκοσμίως ως εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής αντίληψης για την επιχειρηματική ηθική. Στόχος του Ευρωπαϊκού Δικτύου είναι να διαδώσει το είδος της διοίκησης που βασίζεται σε αξίες, στην ηθική της ηγεσίας, αλλά και να αυξήσει τη γνώση για την ευθύνη που έχουν οι εταιρείες προς την κοινωνία. Μακροπρόθεσμα στοχεύει στην καλλιέργεια μίας κοινωνίας επιχειρηματιών που ασπάζονται τις αξίες της επιχειρηματικής ηθικής, οι οποίοι θα γαλουχήσουν τις επόμενες γενιές επαγγελματιών και ακαδημαϊκών.

Το Ελληνικό Ινστιτούτο Επιχειρηματικής Ηθικής- ΕΒΕΝ GR, που εκπροσωπεί το Εuropean Business Ethics Network είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2005.

Σχετικά με τη VIVECHROM

«Η AkzoNobel είναι εταιρεία ηγέτης στον κλάδο των χρωμάτων και των επιχρισμάτων και κορυφαίος παραγωγός ειδικών χημικών προϊόντων. Προμηθεύει βιομηχανίες και καταναλωτές παγκοσμίως με καινοτόμα προϊόντα και στόχος είναι να παρέχει βιώσιμες λύσεις στους πελάτες της. Στη γκάμα της συμπεριλαμβάνονται γνωστά brands, όπως Vivechrom, Dulux, Sikkens, International και Εka. Με έδρα στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας κατατάσσεται σταθερά ως εταιρεία ηγέτης στον τομέα της αειφόρου ανάπτυξης. Με επιχειρήσεις σε περισσότερες από 80 χώρες, οι 50.000 άνθρωποί της σε όλο τον κόσμο δεσμεύονται να παρέχουν κορυφαία προϊόντα και τεχνολογίες, ανταποκρινόμενοι στις αυξανόμενες απαιτήσεις ενός κόσμου που συνεχώς εξελίσσεσαι».

Keywords
Τυχαία Θέματα