Βίντεο σοκ: Σύριοι αντάρτες εκτελούν εν ψυχρώ στρατιώτες!

Το γύρω του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες το βίντεο, στο οποίο εμφανίζονται σύροι αντάρτες να εκτελούν εν ψυχρώ επτά αιχμάλωτους στρατιώτες του κυβερνητικού στρατού της Συρίας.

Στο αρκετά αυτό σκληρό βίντεο, τα πρόσωπα των αιχμαλώτων βρίσκονται πιεσμένα στο έδαφος, ενώ ευδιάκριτα είναι τα σημάδια που φέρουν από βασανιστήρια στις πλάτες τους. Ο διοικητής των ανταρτών απαγγέλλει εκφωνεί στίχους.

«Για 50 χρόνια, είναι συνένοχοι της διαφθοράς», ακούγεται να σημειώνει. «Ορκιζόμαστε στον Άρχοντα του Θρόνου κι αυτός είναι ο όρκος μας: Θα πάρουμε εκδίκηση».
Τη

στιγμή που οι στίχοι ολοκληρώνονται, ο διοικητής Αμπντούλ Σαμάντ Ίσα, 37 ετών, με το ψευδώνυμο «Θείος», εκτελεί εν ψυχρώ με μία σφαίρα στο πίσω μέρος του κεφαλιού τον πρώτο κατά σειρά κρατούμενο.
Οι άνδρες του ακολουθούν, σκοτώνοντας με τη σειρά τους όλους τους αιχμαλώτους.
Η σκηνή, η οποία ήρθε στο φως από πρώην αντάρτη -ο οποίος δήλωσε «αηδιασμένος από τις δολοφονίες»-, σύμφωνα με την ηλεκτρονική τους έκδοση οι New York Times, έχει ξεσηκώσει «θύελλα» αντιδράσεων για τις τάσεις οι οποίες επικρατούν εντός της ένοπλης συριακής αντιπολίτευσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα