Βενγκέρ: «Μακάρι να μείνω για πάντα στην Άρσεναλ»

Το συμβόλαιο του Αρσέν Βενγκέρ με την Άρσεναλ τελειώνει το καλοκαίρι του 2014, αλλά ο προπονητής δηλώνει ότι θέλει να μείνει για πάντα στην ομάδα.

«Μακάρι να μείνω για πάντα στην Άρσεναλ γιατί αυτό θα σημαίνει ότι είμαι… αθάνατος (γέλια). Αγαπώ πολύ αυτήν την ομάδα, φυσικά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί σε αυτό το κλαμπ, εδώ και 17 χρόνια που είχαμε καλές και κακές μέρες, πάντα

όλοι έδειχναν πίστη σε μένα και είχα την στήριξη της ομάδας».

Οι συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει, αλλά ο Αλσατός δηλώνει ότι αυτό αποτελεί δική του επιλογή.

«Θέλω να αφοσιωθώ στις υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν νομίζω ότι κανείς αμφισβητεί την αφοσίωσή μου στον σύλλογο αυτόν. Θέλω να ξέρω ότι έχω κάνει αυτό που πρέπει και μετά θα δούμε και αυτό το θέμα. Αν έχω ένα καλό πράγμα στην δουλειά μου, είναι ότι δεν χρειάζομαι πολλά λόγια για να ανανεώσω. Δεν ξέρω πότε θα υπογράψω νέο συμβόλαιο, δεν είναι αυτό το βασικό θέμα μου αυτή την στιγμή».

Είχε πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες τα 17 χρόνια που είναι στην Άρσεναλ, αλλά αρνήθηκε να μετακινηθεί γιατί αυτό που είχε χτίσει με τους Λονδρέζους ήταν αυτό που ήθελε.

Keywords
Τυχαία Θέματα