Βασίλισσα του Twitter η Κaty Perry

Η Katy Perry ξέρει από ότι φαίνεται καλά να παίζει το παιχνίδι των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς σύμφωνα με το περιοδικό Rolling Stone, η 29χρονη τραγουδίστρια κρατάει πλέον τα βασιλικά σκήπτρα του Twitter, αφού μετράει 48.423.586 followers, ρίχνοντας έτσι την εκκεντρική Lady Gaga από το θρόνο της, καταλαμβάνοντας πλέον την τρίτη θέση με 41.000.000 followers.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Justin Bieber,

ο οποίος πρόσφατα ανακοίνωσε ότι μετά την κυκλοφορία του δίσκου του«Jounarls» έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από τη μουσική βιομηχανία.

Ο διάσημος ποπ σταρ απευθυνόμενος μάλιστα στους περισσότερους από 47 εκατομμύρια «ακολούθους» του έγραψε: «Αγαπημένοι μου beliebers, επίσημα αποσύρομαι!».

Την τέταρτη θέσει καταλαμβάνει η Taylor Swift με 37. 541.015 followers, ενώ η Βritney Spears ακολουθεί στην πέμπτη θέση.

Στις υπόλοιπες θέσεις βρίσκονται τα «βαριά» ονόματα της ποπ βιομηχανίας, με την Rihanna στην έκτη θέση, τον Justin Timberlake στην έβδομη θέση, την Jeniffer Lopez στην όγδοη θέση και την Shakira στην προτελευταία θέση της δεκάδας, καθώς στην δέκατη θέση είναι η Pink με 21.331.009 followers.

Όπως υπολόγισε το περιοδικό Rolling Stone, πάνω από ένα δισεκατομμύριο tweets εστάλησαν μέσα στο 2013 με περιεχόμενο τη μουσική.

The post Βασίλισσα του Twitter η Κaty Perry appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα