Βασίλης Καλλίδης: Με τον Πετρετζίκη δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι

Για την αντικατάσταση του στο MEGA από τον Άκη Πετρετζίκη μίλησε ο σεφ, Βασίλης Καλλίδης στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 όπου ήταν καλεσμένος το πρωί της Τρίτης.

Στο παρελθόν ο Βασίλης Καλλίδης είχε συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά κατά την διάρκεια

που παρουσίαζαν την αντίστοιχη εκπομπή στο ΜEGA.

Τότε ο σεφ εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε χρειάστηκε να λείψει από την εκπομπή, με αποτέλεσμα να τον αντικαταστήσει ο Άκης Πετρετζίκης και όπως είναι γνωστό ο Βασίλης Καλλίδης δεν επέστρεψε ποτέ στην στήλη της μαγειρικής που είχε.

Ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ακόμα μου λένε πολλοί “α ρε τι σου έκανε ο Άκης“. Νομίζουν ότι κάτι έγινε. Το συζητάμε μετά από τόσα χρόνια και είναι λίγο περίεργο… Πάντως με τον Άκη, όπως και με όλους τους τηλεοπτικούς σεφ, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι.

Άλλοι νομίζουν ότι είμαστε στα μαχαίρια… Όπως λέω εγώ “άλλο μαγαζάκι είμαι εγώ, άλλο ο Άκης”. Κάθε μάγειρας έχει το δικό του “μαγαζάκι”. Πάντως το παιδί δεν μου έκανε τίποτα. Εγώ δεν μπορούσα να δουλέψω, είχα πάθει κάτι νευρολογικό ελαφρύ – δεν ήταν εγκεφαλικό που είχαν πει τότε και ακόμα γελάω – και μου είχε πει ο γιατρός να ξεκουραστώ καλύτερα. Το κανάλι περίμενε, καλούσατε παιδιά από το Master Chef, μέχρι κάποια στιγμή που η εκπομπή δεν μπορούσε να μείνει άλλο χωρίς μάγειρα».

The post Βασίλης Καλλίδης: Με τον Πετρετζίκη δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα