Βαρουφάκης: Λυπάμαι πολύ το φίλο μου τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

του Γιάννη Ντάσκα

«Λυπάμαι τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί είναι προσωπικός μου φίλος αλλά θα συνθλιβεί στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Είναι πολύ σκληρή η τιμωρία που του επιφύλαξε ο πρωθυπουργός αλλά δυστυχώς είπε και αυτά που είπε ο Κυριάκος».

Αυτά είπε πριν από λίγο ο Γιάννης Βαρουφάκης και έθεσε χωρίς να το επιδιώκει το θέμα της συνέπειας λόγων και έργων των πολιτικών.

Όταν ορισμένοι πολιτικοί είναι απέξω από τον υπουργικό «χορό» για να εντυπωσιάσουν αλλά και να δείξουν πίστη στην κομματική νομιμότητα εκστομίζουν βαριά

λόγια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον περασμένο Φλεβάρη ήταν λάβρος για τους επίορκους και υπεράριθμους δημοσίους υπαλλήλους σε ομιλία του στη Βουλή και είπε πόσο σκληρός και άτεγκτος πρέπει να είναι ο αρμόδιος Υπουργός.

Όταν τα έλεγε Υπουργός ήταν ο Αντ. Μανιτάκης και ήταν δημοσίως γνωστές οι πιέσεις και οι αιτιάσεις για την ήπια διαχείριση που έκανε ο κ. Μανιτάκης.

Ο Αντώνης Σαμαράς του πρότεινε τη θέση του κ. Μανιτάκη στον ανασχηματισμό και ο κ.Μητσοτάκης δεν είχε κανένα τρόπο να το αποφύγει αφού και στη Βουλκή έδειξε να γνωρίζει το θέμα ,να γνωρίζει τι πρέπει να γίνει και γιαυτό «τάχωσε» στον κ. Μανιτάκη.

Τώρα ο κ. Βαρουφάκης δηλώνει ότι τον λυπάται και ότι του φέρθηκε σκληρά ο πρωθυπουργός.

Δεν είπε λέξη για νεποτισμό, δηλαδή ότι είναι ο τρίτος από τα ζώντα μέλη της οικογένειας που γίνεται Υπουργός.

Αφού δεν είπε ο καθηγητής Βαρουφάκης, άρα δεν υπάρχει νεποτισμός και άρα η οικογένεια γνωρίζει τις λύσεις. Επομένως δίκαιο είναι να τις εφαρμόσει και να… φανεί η γνώση και η αποτελεσματικότητα στο χειροκρότημα!

Keywords
Τυχαία Θέματα