Βάις: Να σταματήσουμε τον Μήτρογλου

Η Εθνική μας ομάδα αύριο θα φιλοξενήσει την Σλοβακία στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στην αντίπερα όχθη, όμως, υπάρχουν δύο γνώριμοι μας. Ο λόγος γίνεται για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Βλάντιμιρ Βάις και του ΠΑΟΚ, Μίροσλαβ Στοχ.

Ο άσος των «ερυθρολεύκων» σε δηλώσεις που έκανε σε εφημερίδα της πατρίδας

του, ανέφερε πως για να πάρει θετικό αποτέλεσμα η Σλοβακία, θα πρέπει να σταματήσουν αρχικά τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος είναι σε δαιμονιώδη φόρμα.

«Το παιχνίδι είναι… διαφορετικό για μένα, γιατί ξέρω πολύ καλά αυτό το στάδιο. Η Ελλάδα είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, έχει πολύ δυνατή ομάδα. Ωστόσο, σε αυτό το ματς θα παίξω με τη φανέλα της Σλοβακίας, το μυαλό μου θα είναι πως να βοηθήσω την ομάδα μου και το γήπεδο θα με βοηθήσει να παίξω καλά», τόνισε ο Βάις.

Ο προπονητής της Σλοβακίας, Γιαν Κόζακ δεν θα μπορούσε να έχει… καλύτερο κατάσκοπο, μιας και ο Βάις ξέρει τα πάντα για Μήτρογλου, αλλά και τους διεθνείς συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό. «Ο Ολυμπιακός έχει εξαιρετικούς παίκτες που παίζουν στην Εθνική, τα βλέμματα όμως είναι καρφωμένα στον Μήτρογλου. Εξι γκολ στα δυο τελευταία ματς και αν θέλουμε να πάρουμε αποτέλεσμα πρέπει να τον σταματήσουμε. Μπορεί να βάλει γκολ από παντού…Ωστόσο, έχουμε καλούς αμυντικούς και μπορούμε να τον σταματήσουμε».

The post Βάις: Να σταματήσουμε τον Μήτρογλου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα