Β. Στεφανάκος : «Δυο μήνες ήταν εδώ μέσα οι χειροβομβίδες και τα όπλα»!

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Παρέμβαση για τις συνθήκες των σωφρονιστικών καταστημάτων έκανε πριν από λίγο, μιλώντας στο “Π”, ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος αναφέροντας ότι η κατάσταση στις ελληνικές φυλακές έχει ξεφύγει πλέον κάθε ελέγχου.

Μιλώντας για τις χειροβομβίδες και τα όπλα που βρέθηκαν στην Δ΄ πτέρυγα το περασμένο Σάββατο , είπε ότι η πληροφορία αυτή υπήρξε εδώ και δυο μήνες και πως η «αιφνίδια έφοδος» έγινε μόνο για επικοινωνιακούς σκοπούς. «Μια τρεμάμενη εισαγγελέας με δύο φύλακες μπήκαν και πήραν τα όπλα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Περιγράφοντας

την καθημερινότητα των κρατουμένων δήλωσε ότι στις φυλακές δεν υπάρχει ούτε ζεστό νερό , ούτε θέρμανση , ούτε γιατρός ή στοιχειώδης ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. «Είμαστε 2.500 άνθρωποι εδώ μέσα. Μόνο να μας βάλεις να περπατήσουμε, όχι να τρέξουμε, θα βγούμε στην Πέτρου Ράλλη» σημείωσε αναδεικνύοντας το μέγεθος του συνωστισμού στον Κορυδαλλό. Αποκάλυψε ότι τα μέτρα ασφαλείας είναι ανεπαρκή και «ο καθένας μπορεί να φύγει ανά πάσα ώρα και στιγμή ανάλογα με το αν θέλει να προκαλέσει κακό ή όχι στους φρουρούς».

Keywords
Τυχαία Θέματα