Β. Κορέα: Η πρόεδρος της Ν. Κορέας είναι μια «πόρνη» που ζήτησε τη βοήθεια του «προαγωγού» της

Με υβριστικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκαν τα βορειοκορεατικά ΜΜΕ στην πρόεδρο της Νότιας Κορέας, Παρκ Γκεούν Χίε, με αφορμή την επίσκεψη του αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στη χώρα

Πιο συγκεκριμένα, τα μέσα αναφέρουν ότι η πρόεδρος της Νότιας Κορέας εμφανίστηκε «ως πόρνη» που ζήτησε την προστασία του «προαγωγού της», Μπαράκ Ομπάμα, εναντίον της Πιόνγκγιανγκ.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων από τη Σεούλ, η βορειοκορεατική επιτροπή συμφιλίωσης παρομοίασε την στάση και της δηλώσεις της Παρκ κατά την επίσκεψη Ομπάμα με «συμπεριφορά έφηβης που ικετεύει γκάνγκστερ να δείρουν κάποιον που δεν συμπαθεί. Ή σαν μία πονηρή πόρνη που θέλει να παγιδεύσει κάποιον, προσφέροντας το σώμα της σε έναν ισχυρό προαγωγό».

Οι δηλώσεις, αναφέρει το πρακτορείο, μεταδόθηκαν από το βορειοκορεατικό πρακτορείο KCNA.

Τα σχόλια αυτά έπονται των αναφορών του Αμερικανού προέδρου από τη Σεούλ πως η Βόρεια Κορέα είναι ένα «αδύναμο κράτος παρίας».

The post Β. Κορέα: Η πρόεδρος της Ν. Κορέας είναι μια «πόρνη» που ζήτησε τη βοήθεια του «προαγωγού» της appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα