«Τσιμεντάρησαν»… τον Mr «Τσιμέντο»!

Μετά από 20 χρόνια… από την πώληση της ΑΓΕΤ στην ιταλική Καλτεστρούντζη ήρθε η τιμωρία… του δήθεν δηλώνοντος πλήρη άγνοια… κυρίου Σταυρίδη. «Δεν έκανα τίποτε κακό»… δήλωσε ο κύριος Σταυρίδης σε πρωινή εκπομπή… ενώ στο Μαξίμου βγάζουν ακόμη «αφρούς» για το ταξίδι με το lear jet. Ενώ ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο οι στενές σχέσεις του Πρωθυπουργού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη . Παράλληλα ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλευόμενος το «ταξίδι» του κυρίου Σταυρίδη… «άνοιξε» και πάλι το θέμα του «παρελθόντος»

του κυρίου Μελισσανίδη και τις παλαιότερες δικαστικές του περιπέτειες.

Ορθάνοιχτος πλέον ο δρόμος για ένα ΤΑΙΠΕΔ «ειδικού σκοπού» όπως απαιτούσαν η Μέρκελ και ο Σόιμπλε και διαδικασίες fast truck για τα λιμάνια, την ΕΥΑΘ και την ΕΥΔΑΠ όχι ότι ο Σταυρίδης θα καθυστερούσε τις διαδικασίες… αλλά ο άνθρωπος το «έψαχνε» πολύ δημιουργώντας πρωτίστως κοινωνικές σχέσεις με τους υποψήφιους αγοραστές και μετά έμπαινε στην… ουσία!

Να δούμε τώρα τι θα γίνει και με την Τραινοσέ… αφού το ενδιαφέρον των γαλλικών σιδηροδρόμων και του κολοσσού των ρώσικων σιδηροδρόμων δίνει πλέον άλλη διάσταση στην διαδικασία της πώλησης… άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι ο κύριος Σταθόπουλος Γεν.Γραμ. του υπουργείου μεταφορών υπήρξε μισθοδοτούμενος επί μακρόν των γαλλικών σιδηροδρόμων… γεγονός το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο υπουργός των «εγκαινίων» Κωστής Χατζηδάκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα