Τρ.Πειραιώς: Υπηρεσία για την πληρωμή τελών κυκλοφορίας

Υπηρεσία «μιας στάσης» για την πληρωμή των Τελών Κυκλοφορίας 2013 ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ παρέχει και τη δυνατότητα για έως και έξι άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικών καρτών της.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο πολίτης δεν χρειάζεται να έχει ήδη «κατεβάσει» το ειδοποιητήριο Τελών Κυκλοφορίας

του οχήματός του από το taxisnet. Αρκεί, προσερχόμενος στην τράπεζα, να έχει τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος και το ΑΦΜ του ιδιοκτήτη του και η τράπεζα αυτόματα θα ανακτήσει τους απαιτούμενους κωδικούς πληρωμής και το οφειλόμενο ποσό κατευθείαν από τα συστήματα της ΓΓΠΣ του ΥΠΟΙΚ, για να ολοκληρώσει την πληρωμή.

Οι πολίτες μπορούν να προσέλθουν στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς ή να συνδεθούν με τις online υπηρεσίες ηλεκτρονικής τραπεζικής winbank.gr, easypay.gr και ATEBank.gr για την εξόφληση των Τελών τους, έχοντας επιλογές χρέωσης λογαριασμού, μετρητών και χρεωστικής κάρτας.

Με χρήση πιστωτικής κάρτας Τράπεζας Πειραιώς και ΑΤΕbank παρέχεται και η δυνατότητα για έως 6 μηνιαίες άτοκες δόσεις, τόσο στα καταστήματα όσο και στις online υπηρεσίες.

Πηγή: http://www.naftemporiki.grTweet

Keywords
Αναζητήσεις
πληρωμη τελη κυκλοφοριας winbank, τελη κυκλοφοριας 2016 πληρωμη online winbanking
Τυχαία Θέματα