Τρεις δικηγορίνες στο υπουργείο Οικονομικών έχουν αναστατώσει βουλευτές και υπουργούς

Εκεί που οι Τροϊκανοί και ο σκληρός Πολ Τόμσεν έκαναν την ζωή δύσκολη στους υπουργούς, σήμερα κάθονται τέσσερις δικηγόροι. Ένας άνδρας και τρεις ωραιότατες γυναίκες. Στον έκτο όροφο του κτηρίου της οδού Βουλής, στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές οι τέσσερις δικηγόρου προσπαθούν να αντεπεξέλθουν τόσο στην πίεση της δουλειάς όσο και στις παρεμβάσεις βουλευτών και υπουργών οι οποίοι ζητούν… αλλαγές.

«Υπουργοί, βουλευτές και άλλοι παράγοντες τηλεφωνούσαν συνεχώς ή έστελναν e-mails και ζητούσαν ως την τελευταία στιγμή (από τους… δικηγόρους) τροποποιήσεις», αναφέρει ο Βηματοδότης ο οποίος συνεχίζει λέγοντας πως στην πιο δύσκολη θέση βρίσκονταν οι τρεις δικηγορίνες: «Αυτό γιατί το διόρθωσες; Δεν είναι έτσι. Ο υπουργός (σ.σ.: εννοούσε τον κ. Ι. Στουρνάρα) είπε να το γράψουμε ως έχει…» έλεγε η μία δικηγόρος στην άλλη, που επιχείρησε να κάνει μια διόρθωση έπειτα από ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε. Μια άλλη ακούστηκε να λέει «αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί το παραλείψατε; Μα να παραλείψετε ένα ολόκληρο άρθρο; Τι θα πει ο υπουργός;». Γινόταν και μια ανακατωσούρα για ένα άρθρο που αφορούσε τα δημόσια κτήματα.

The post Τρεις δικηγορίνες στο υπουργείο Οικονομικών έχουν αναστατώσει βουλευτές και υπουργούς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα