ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις για το επιβατικό κοινό την Μ. Εβδομάδα

Σε αναστολή των κινητοποιήσεων για Μ. Τρίτη και Μ. Τετάρτη κατέληξαν τελικά οι εργαζόμενοι στο σιδηρόδρομο, με σκοπό να διευκολύνουν το επιβατικό κοινό στις μετακινήσεις του με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ την Μεγάλη Εβδομάδα.

Ειδικότερα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, ύστερα από συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα οι εργαζόμενοί της με τις διοικήσεις του ομίλου ( ΟΣΕ, ΕΕΣΣΤΥ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ) και αναμένοντας την οριστικοποίηση της συνάντησης με

τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, υπογραμμίζει πως αναστέλλει τις τρίωρες στάσεις εργασίας για την διευκόλυνση επιβατικού κοινού, ωστόσο θα πραγματοποιηθούν επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες στις εμπορικές αμαξοστοιχίες από την Μ. Δευτέρα έως και την Κυριακή του Πάσχα. Επίσης θα υπάρξουν και τρεις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες το Μ Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα (19,20,21 Απριλίου) όλου του προσωπικού του ομίλου ΟΣΕ.

Οι σιδηροδρομικοί διεκδικούν την υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας για το 2014 και προσλήψεις προσωπικού για την εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των εταιρειών του ΟΣΕ, ενώ παράλληλα εκφράζουν την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.

The post ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις για το επιβατικό κοινό την Μ. Εβδομάδα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα