Τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους ανακοινώνει ο Γιάννης Μώραλης

Τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους ανακοινώνει σήμερα ο Γιάννης Μώραλης. Στο ψηφοδέλτιο θα βρίσκονται μεγάλα ονόματα του επιχειρηματικού και εφοπλιστικού χώρου, όπως ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, και ο πρώην αντιπρόεδρος των ερυθρολεύκων, Πέτρος Κόκκαλης.

Μεταξύ των υποψηφίων βρίσκονται ο πρώην αντιδήμαρχος, Γιάννης Μελάς, οι επίσης

πρώην αντιδήμαρχοι Παναγιώτης Ζερβουλάκος, Γιώργος Δαβάκης και Κορίνα Λαουλάκου, που προσχώρησαν στο άρμα Μώραλη από την παράταξη Μιχαλολιάκου, και ο πρώην νομικός σύμβουλος του νυν δημάρχου, Γιάννης Παπαγγελής. Από τη παράταξη του κ. Μίχα αποχώρησαν για τον νέο συνδυασμό η δημοτική σύμβουλος και γνωστή τραγουδίστρια Πόπη Αστεριάδη, και ο Πέτρος Σακελλαρίου.

Ψήφο θα διεκδικήσουν ακόμη το μέλος της ΠΕ της ΝΔ Χριστόφορος Ντίζος, το μέλος της ΟΝΝΕΔ Παναγιώτης Κυρίμης, αλλά και ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ. Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ με τον κ. Μώραλη θα βρεθούν ο πρώην αντιδήμαρχος, Στέλιος Γαϊτανάρος και το στέλεχος του Κινήματος Νίκος Καλαμακιώτης.

Στο πλευρό του κ. Μώραλη θα βρεθούν ακόμη παράγοντες αλλά και πρώην αθλητές όπως ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης, η Σταυρούλα Αντωνάκου, πρώην στέλεχος της Κοινωνικής Συμφωνίας και πρώην διεθνής πολίστρια του Ολυμπιακού, ο μάνατζερ του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού και εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος του Βασίλη Μιχαλολιάκου, Νίκος Μαντούβαλος, ο προπονητής στο τμήμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, Νίκος Γέμελος και ο πολίστας του Εθνικού Αντώνης Αρώνης.

Η εκδήλωση της ανακοίνωσης των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στα Καμίνια, παράλληλα με το ψηφοδέλτιο ο κ. Μώραλης θα παρουσιάσει και την ιδρυτική διακήρυξη του συνδυασμού.

The post Τους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους ανακοινώνει ο Γιάννης Μώραλης appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα