Τοπλες διαδηλώτριες ήθελαν να κάψουν το ροζ σπίτι της Μπάρμπι (ΦΩΤΟ)

Την αντίθεσή τους στην ανέγερση ενός ροζ σπιτιού της Μπάρμπι (σε κανονικό μέγεθος) σε κεντρικό σημείο του Βερολίνου εκδήλωσαν οι φεμινίστριες της Femen. Με τον γνωστό, «τσίτσιδο» τρόπο τους. «Αγαπητή Μπάρμπι, μην ψήνεις μόνο τα cupcakes. Τρώγε τα που και που» και «Life in plastic is not fantastic». Αυτά ήταν τα δυο κεντρικά συνθήματα των μελών της Femen που βρέθηκαν τοπλες έξω από το σπίτι της Μπάρμπι στο Βερολίνο.

Μάλιστα η πιο δραστήρια από αυτές πήρε μια Μπάρμπι, την έδεσε σε ένα σταυρό και της έβαλε φωτιά. Χρησιμοποιώντας την ως πυρσό. Αιτία της οργής τους είναι η «έμφαση που δίνεται στην ομορφιά και στην πίεση που δέχονται τα κορίτσια για να ανταποκριθούν σε τέτοια πρότυπα, αντί να φροντίζουν να είναι ευτυχισμένα και να πηγαίνουν σχολείο».

Το συγκεκριμένο προκατ σπίτι είναι μέρος του Barbie Dreamhouse Experience που προσφέρει στις θαυμάστριες της πιο διάσημης κούκλας του πλανήτη την δυνατότητα να δουν πως είναι να ζεις όπως αυτή. Θα βρίσκεται στο Βερολίνο ως τις 25 Αυγούστου πριν μεταφερθεί σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα