Θυελλώδης συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

Σημάδια… ζωής έδειξε σήμερα το ΠΑΣΟΚ αφού μετά από καιρό ακούστηκαν φωνές στη Χαριλάου Τρικούπη θυμίζοντας παλιές καλές εποχές όπου οι συνεδριάσεις του τότε εκτελεστικού γραφείου, σήμερα πολιτικού συμβουλίου, έβγαζαν ειδήσεις και κόντρες στελεχών.

Αιτία της σημερινής «σύρραξης», στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε μια μέρα πριν την Συνδιάσκεψη της

Ελιάς, υπήρξε η πρόσφατη διαπίστωση του Κώστα Σκανδαλιδη πως «το ΠΑΣΟΚ πέθανε», αναφορά που προκάλεσε το ξέσπασμα της Τόνιας Αντώνιου.«Το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υφίσταται άλλη συρρίκνωση. Θα έπρεπε εδώ και καιρό να κάνουμε διεύρυνση κι εσύ Σκανδαλιδη είπες οτι πέθανε» είπε αναφερόμενη στις τελευταίες εξελίξεις με τους «58».

Η Τόνια Αντωνίου, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί, πήγε ένα βήμα πιο κάτω την κουβέντα κάνοντας μια πρόταση που άφησε πολλούς άφωνους, καθώς πρότεινε να τεθεί επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου ο νυν γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης και επιτέθηκε στον Κώστα Σκανδαλίδη, χαρακτηρίζοντας τη δήλωση του πρώην γραμματέα του κόμματος, πως «το ΠΑΣΟΚ πέθανε», ως απαράδεκτη.

Παράλληλα υποστήριξε ότι « καψαλίστηκε η Ελιά, δεν μπορώ να καταλάβω τι θα κάνουμε στο ΣΕΦ. Τι θα συζητήσουμε εκεί», θέλοντας να δείξει ότι η κίνηση των «58» απέτυχε.

Ο πρώην υπουργός αντέδρασε έντονα και απάντησε στην κυρία Αντώνιου λέγοντας «δεν θα μου κάνεις εσύ συστάσεις». Στον καβγά παρενέβη εμφανώς εκνευρισμένος ο Ευάγγελος Βενιζέλος λέγοντας «αφού δεν μπορούμε να είμαστε εποικοδομητικοί, καλύτερα να διακόψουμε τη συνεδρίαση και να τα πούμε αύριο στο ΣΕΦ» την ώρα που ο Κ. Σκανδαλιδης σηκωνόταν όρθιος και ζητούσε να κλείσει η συνεδρίαση του Πολιτικού, κάτι που κι έγινε. O κ. Σκαναδαλίδης είπε ακόμη ότι εγώ για όλα αυτά δεν έχω καμία ευθύνη, για να πάρει την απάντηση του κ. Βενιζέλου «Κώστα και εσύ έχεις ευθύνη».

Η ουσία πάντως είναι πως ο κ. Βενιζέλος δεν είπε πως θα κατέβει στο ΣΕΦ, με ποια διαδικασία θα εκλεγούν οι ευρωβουλευτές, ποιό θα είναι το όνομα.

Παράλληλα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δέχτηκε και τρία «πλήγματα» από γυναίκες. Οι κυρίες Μπατζελή, Καϊλή, Γκερέκου είπαν τελικά στον κύριο Βενιζέλο και δε θα είναι υποψήφιες για τις περιφερειακές εκλογές.

Έτσι στη Στερεά Ελλάδα υποψήφιος θα είναι ο κ. Νίκος Τσώνης, στην Κεντρική Μακεδονία η κυρία Νίοβη Παυλίδου και παραμένει το πρόβλημα στα Ιόνια νησιά.

The post Θυελλώδης συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα