Τον…έσκασε το Μνημόνιο

Νεκρός βρέθηκε, ο 49χρονος Γιάννης Ντόκος, στο σπίτι του στο Παγκράτι ο “μπροστάρης” του Συλλόγου Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο επικεφαλής των μικροομολογιούχων, που είχε στήσει καρτέρι εδώ και δύο μήνες και αποδοκίμασε πρώτα τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έξω απο το Λογιστήριο του Κράτους όπως και τον Ευάγγελο Βενιζέλο έξω απο το υπουργείο Οικονομικών, εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης στο

διαμέρισμά του επί της οδού Ευμένους .

Σύμφωνα με τα όσα είπαν συγγενής του Γιάννη Ντόκου, δεν απαντούσε στις κλήσεις συγγενών και φίλων απο το προηγούμενο Σαββατο-κύριακο, ενώ η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας είπε πως είχε να τον δει μέρες.

Τον άτυχο αγωνιστή βρήκε η Αστυνομία στις 16.44. Σύμφωνα με την Αστυνομία αποκλείεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ κατά την νεκροψία-νεκροτομή δεν κατέστη δυνατή η ανεύρεση της αιτίας του θανάτου του, καθώς η σορός βρισκόταν σε αρχική σήψη. Σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια η Γ.Ντόκος άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της ίδιας μέρας που συνόδευσε την 18χρονη κόρη του στο αεροδρόμιο. Η κοπέλα ειδοποιήθηκε 48 ώρες αργότερα στο Βέλγιο, όπου σπουδάζει, να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα.

Ο ενεργός πρόεδρος του σωματείου μικροομολογιούχων, Γιάννης Μαρινόπουλος σε δήλωση που έκανε στην εφημερίδα “Δημοκρατία” είπε: ” Ο Γιάννης πήγε σκαστός. Πρόκειται για ακόμα μια δολοφονία . Αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα σακχάρου, το οποίο προφανώς επιδεινώθηκε λόγω του άγχους και των προβλημάτων που βιώνουμε ως σύλλογος από τα χρήματα που μας έφαγαν και τις ζωές που μας κατέστρεψαν όσοι μας κυβερνούν”.

Ανακοίνωση για τον αιφνίδιο χαμό του Γιάννη Ντόκου, εξέδωσε και ο Σύλλογος Φυσικών Προσώπων Ομολογιούχων του Ελληνικού Δημοσίου στην οποία λέει: ” Ο Γ.Ντόκος ήταν απο τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου που τόσο δυναμικά προσπαθούσε να ασκήσει πίεση στους πολιτικούς του τόπου να ασχοληθούν με την αποκατάσταση της αδικίας που συντελέστηκε με την συμμετοχή των Ελλήνων πολιτών στο PSI+” ενώ χαρακτηριστικά τόνισε πως είναι ένα ακόμα θύμα της κυβέρνησης που κωλυσιεργεί.

Και τέλος σημείωσε: “Ας είναι αυτός, το τελευταίο θύμα και ας δείξει η πολιτεία επιτέλους ανθρώπινη ευαισθησία στα αιτήματά μας“

Keywords
Τυχαία Θέματα