Το τραπέζι Μηταράκη και… η τύχη του Άδωνι

Έχει φουντώσει για τα καλά η μάχη για το χρίσμα στο Δήμο Αθηναίων. Πολλά κυβερνητικά στελέχη φαίνεται να δίνουν την παρασκηνιακή μάχη προκειμένου να καταφέρουν να δημιουργήσουν ερείσματα ώστε να είναι εκείνοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι.

Μάλιστα όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, μια μάζωξη με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες στο εστιατόριο «Μίνα» απέναντι απο την Ακρόπολη. Ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νότης Μηταράκης, έκανε το τραπέζι σε κομματικά στελέχη της ΝΔ, τα οποία στην πλειονότητά τους ήταν απο

την Α’ Αθηνών, περιφέρεια στην οποία εκλέγεται βουλευτής και ο ίδιος.

Το μενού της συζήτησης του υπουργού με τα κομματικά στελέχη περιείχε και τις επερχόμενες αυτοδιοικήσεις εκλογές για το Δήμο Αθηναίων. Μάλιστα ο κ. Μηταρακης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Π” στην ερώτηση που απηύθυνε προς τα στελέχη για το ποιος είναι καταλληλότερος να πάρει το χρίσμα για υποψήφιο δήμαρχος Αθηναίων, συμπεριέλαβε και τον ευατό του, βολιδοσκοπώντας έτσι μια ενδεχόμενη κάθοδο του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Πάντως στο όλο γεγονός, αυτό που προκάλεσε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, άλλα και άφησε άφωνους τόσο τους παρευρισκομένους όσο και τον υπουργό, ήταν η απάντηση ενός στελέχους, με μεγάλη πείρα στα κομματικά δρώμενα της ΝΔ, ο οποίος απάντησε ότι ο μόνος κατάλληλος για το χρίσμα στο Δήμο Αθηναίων είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης. Ούτε Δένδιας, ούτε Βορίδης, ούτε Ψυχάρης και ούτε φυσικά ο Μηταράκης μπορούν να ανταπεξέλθουν σε αυτή την πρόκληση σύμφωνα με το πολύπειρο στέλεχος.

ΥΓ: Το λογαριασμό του τραπεζιού δεν μάθαμε ακόμα αν το πλήρωσε ο κ. Μηταράκης ή το υπουργείο..

Keywords
Τυχαία Θέματα