Το συγκινητικό γράμμα του Γιάννη Σεβδικάλη

Χθες πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συναυλία που διοργάνωσε ο Παναγιώτης Λάγιος για να συγκεντρωθούν χρήματα για τον 21 χρονο Γιάννη Σεβδικαλή.Το νυχτερινό κέντρο Βοτανικός ήταν κατάμεστο από κόσμο κάθε ηλικίας, μικρούς και μεγάλους . Όλοι ήταν εκεί για τον Γιάννη. Για τον στηρίξουν όχι μόνο οικονομικά άλλα και με την παρουσία τους , καθώς χθες ήταν ημέρα απεργίας για τα ΜΜΜ και πολλοί ήταν εκείνοι που ήρθαν με τα πόδια από πολύ μακριά

Το χειροκρότημα

του κόσμου ήταν παρατεταμένο κάθε φορά που γινόταν αναφορά στον Γιάννη . Ελάχιστοι ήταν εκείνοι που τον γνωρίζουν προσωπικά, κι όμως πάνω από 4.000 άνθρωποι βρέθηκαν εκεί όρθοι ,στριμωγμένοι με ένα νερό ή μία μπύρα στο χέρι . Προς τιμήν τους , προν τιμή όλων τους, που στους δύσκολους καιρούς που περνάμε για όλα αυτά τα νέα παιδιά ακόμη και το ένα ευρώ είναι σημαντικό ποσό .
Ο θείος του Γιάννη ο Τάκης Σκιαδάς είπε «Ο Γιάννης θα σηκωθεί και θα γίνει καλά . ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους από τα βάθη της καρδιάς μου»

Με τον Γιάννη γνωριστήκαμε την Κυριακή στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς» που νοσηλεύεται .
Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής στο ΣΚΑΙ, πήγα στο Νοσοκομείο να συναντήσω όλη την οικογένεια και τον θείο τους καθώς για μέρες μιλούσαμε στο τηλέφωνο και συντονίζαμε όλες τις κινήσεις που κάναμε για να στηρίξουμε τον Γιάννη. Μίλησα με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών τον κύριο Γιώργο Πατούλη και μας παραχώρησε τον λογαριασμό τραπέζης τους προκειμένου να μπορέσει όποιος ήθελε να στηρίξει οικονομικά την οικογένεια για να αγοράσουν τα πρόσθετα μέλη του Γιάννη. Βγάλαμε ανακοίνωση στην εκπομπή και δείξαμε τον λογαριασμό. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια. Ανακοινώσαμε την ώρα και την ημέρα της συναυλίας .Όλοι καλούσαν να μάθουν από που μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια. Το συγκινητικό είναι πως υπήρξαν και περιπτώσεις που κάτοικοι του εξωτερικού Έλληνες, ήθελαν να αγοράσουν μέσω πιστωτικής κάρτας εισιτήρια μόνο και μόνο για να ενισχύσουν τον Γιάννη. Μέσα από αυτή την περιπέτεια που ζει αυτό το 21 χρονο παιδί, βγήκαν στην επιφάνεια απίστευτες ιστορίες που μόνο συγκίνηση και δάκρια χαράς μπορεί να νιώσει κάποιος.
Χθες βράδυ στην συναυλία, ο θείος του, μου έδωσε «κάτι » στο χέρι από τον Γιάννη . «Αυτό είναι για σένα , να το διαβάσεις στον κόσμο που ήρθε εδώ σήμερα », μου είπε . Ήταν ένα χαρτάκι , μία σελίδα κομμένη από ένα ημερολόγια, πιθανώς ήταν ότι βρήκε πρόχειρο μπροστά του για να γράψει πάνω σε αυτό δυο λόγια για τους χιλιάδες ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν εκεί .
Ο Γιάννης ήθελε να ανέβω στην σκηνή και να διαβάσω το γράμμα που είχε γράψει λίγες ώρες πριν .
Πήρα από το χέρι τον Νίκο τον μικρό του ξάδερφο και βγήκαμε στην σκηνή .

Ο Γιάννης έγραφε :
«Θα ήθελα αρχικά να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου, όλους τους ανθρώπους, όλους τους συγγενείς, που αμέσως μετά το ατύχημά μου πριν προλάβω εγώ να δω τη δύναμή μου με στηρίξανε και μου δείξανε την αγάπη τους με αυτή τη συναυλία. Επιπλέον θέλω να ευχαριστήσω τους καλλιτέχνες που τόσο πρόθυμα δέχτηκαν ν

Keywords
Τυχαία Θέματα