Το πήρε πάνω του ο Ρούνεϊ – Απίστευτο γκολ από το κέντρο του γηπέδου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί την φετινή σεζόν η Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει απίστευτα αγωνιστικά προβλήματα, ωστόσο το «αστέρι» της, ο Γουέιν Ρούνεϊ, διανύει μία καταπληκτική σεζόν και το απέδειξε με τον πανέμορφο γκολ αλα Μπέκαμ, που πέτυχε στην αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ, για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Πιο αναλυτικά, στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Ρούνεϊ με όμορφη ενέργεια, ελευθερώθηκε από τα μαρκαρίσματα και ενώ η μπάλα ήταν στον αέρα, με ένα καταπληκτικό σουτ από το ύψος του κέντρου, ξεγέλασε τον τερματοφύλακα της Γουέστ Χαμ, γράφοντας

το 0-1.

Οι « κόκκινοι διάβολοι» δεν δυσκολεύτηκαν κόντρα στους γηπεδούχους και «καθάρισαν» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, με τον Άγγλο στράικερ να βρίσκει ακόμη μία φορά δίχτυα (33’) και να αποβάλει αρκετό από το άγχος του Ντέιβιντ Μόγιες, που αναγκάστηκε να κάνει αρκετές αλλαγές μετά από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και εν όψει του αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι την Τρίτη.

The post Το πήρε πάνω του ο Ρούνεϊ – Απίστευτο γκολ από το κέντρο του γηπέδου! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα