«Το να είσαι εμφανίσιμη σου δημιουργεί προβλήματα»

H Αθηνά Οικονομάκου μπήκε στην τηλεόραση για να ομορφύνει την καθημερινότητά μας. Τι κι αν μαραίνονταν τα πάντα στο πέρασμα της «Ξένιας» από τη «Ζωή της Άλλης» λόγω της υπέρτατης κακίας και του δολοπλόκου χαρακτήρα της; Τι κι αν τη βλέπαμε μονίμως με την περούκα και το αυστηρό καρέ;

Tι κι αν είχε ξεκάνει το μισό καστ;! Τίποτα από αυτά δεν κατάφερε να την κάνει αντιπαθή στο κοινό, το εύρος του οποίου δεν γνωρίζει ηλικιακά φράγματα. Ενώ την απολαμβάνουμε ακόμα στα

« Κλεμμένα Όνειρα», μέχρι και τον Μάϊο.

Η Αθηνά ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την παράσταση » Το ΚΤΕΛ», του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη στην οποία πρωταγωνιστεί, στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ. Η ίδια υποδύεται μία ελαφρόμυαλη, αγαθή, ξανθιά εστεμμένη που έχει πάρει τον πολυπόθητο τίτλο της «Σταρ Πελοποννονήσου»!

Το μόνο κοινό της Αθηνάς με τον ρόλο της είναι η ομορφιά που έχουν και οι δυο τους, γιατί η Αθηνά διαθέτει και μυαλό εκτός από ένα αψεγάδιαστο περιτύλιγμα.

Η χαρισματική ηθοποιός κερδίζει τους πάντες με το γλυκό της χαμόγελο κι έχει αποδείξει πως μέσα από το ταλέντο της μπορεί να φέρει εις πέρας τόσο τους δραματικούς όσο και τους κωμικούς ρόλους που της ανατίθενται.

Διαβάστε την συνέντευξη της αποκλειστικά στο Karfitsa.gr.

The post «Το να είσαι εμφανίσιμη σου δημιουργεί προβλήματα» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα