Το “μεγαλύτερο” iPad είναι πραγματικότητα!

Επίσημη είναι πλέον η ανακοίνωση του μοντέλου iPad με Retina display 128GB της Apple!Γνωστό ως iPad 4,το μοντέλο με μνήμη 128GB θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 5 Φεβρουαρίου σε λευκό και μαύρο χρώμα, σε δύο εκδόσεις με Wi-Fi και Wi-Fi + Cellular με υποστήριξη των δικτύων 4G/LTE.

Το μοντέλο iPad με Retina display

128GB Wi-Fi θα κοστίζει 799 δολάρια και το iPad με Retina display 128GB Wi-Fi+Cellular 929 δολάρια, δηλαδή 100 δολάρια πιο ακριβά από τα αντίστοιχα μοντέλα με την μισή χωρητικότητα. Το μοντέλο με 64GB/Wi-Fi πωλείται στις ΗΠΑ 699 δολάρια και το μοντέλο 64GB/Wi-Fi+Cellular 829 δολάρια.

Το πρωτοποριακό αυτό iPad Wi-Fi + Cellular θα κυκλοφορήσει με iOS 6.1, δηλαδή με διευρυμένη υποστήριξη των δικτύων LTE ανά τον κόσμο.Εφικτή έγινε η αξιοποίηση του δικτύου 4G της Cosmote για iPhone5,iPad mini και iPad4,με την νεότερη ενημέρωση λογισμικού στις 27 Ιανουαρίου.
Ίδια παραμένουν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της έκδοσης 128GB εκτός από τη χωρητικότητα της μνήμης.Οι διαφορές του iPad τέταρτης γενιάς που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2012 από το προηγούμενο μοντέλο iPad (iPad 3) είναι ότι η Apple άλλαξε τον επεξεργαστή με το τσιπ A6X.Επιτυγχάνει διπλάσιες επιδόσεις στην κεντρική επεξεργασία όπως και στην επεξεργασία γραφικών σε σχέση με το τσιπ A5X, χωρίς να μειώνει την ονομαστική αυτονομία των 10 ωρών.Ίδιες παραμένουν η σχεδίαση και οι διαστάσεις.Οι διαφορές είναι η προσθήκη κάμερας FaceTime HD μπροστά, το νέο τσιπ για δικτύωση Wi-Fi (διπλασιάζει την ταχύτητα διασύνδεσης σε σχέση με τα προγενέστερα μοντέλα iPad, είπε η Apple). Τέλος,το iPad τέταρτης γενιάς παρέχει υποστήριξη για περισσότερα δίκτυα LTE παγκοσμίως και καταργεί τον μεγάλο κονέκτορα με τον Lightning, τον οποίο εγκαινίασε με το iPhone 5.

Keywords
Τυχαία Θέματα