Το χαράτσι είναι μεγαλύτερο από το… ενοίκιο! Η «Κ» δίνει το λόγο στους πολίτες…

Η υπερφορολόγηση στα ακίνητα είναι κάτι που πλήττει όλους τους Έλληνες, αφού στο παρελθόν, ένα συντριπτικό ποσοστό των εγχώριων επενδύσεων, είχε να κάνει με επενδύσεις στην ακίνητη περιουσία.

Μετά και την ψήφιση του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων, οι πολίτες δεν αισθάνονται μόνο οργή, αλλά και αδικία, κάποιοι γιατί το κράτος «βάζει χέρι» στο νοικοκυριό τους και άλλοι γιατί τα υψηλότερα στρώματα φαίνεται να την “βγάζουν καθαρή”, σε σύγκριση με τα μεσαία και τα χαμηλότερα στρώματα.

Η «Κ» ήρθε σε επαφή με κατοίκους της Θεσσαλονίκης

και τους ρώτησε για την υπερφορολόγηση των ακινήτων και το κατά πόσο δυσκολεύονται με τις παρούσες συνθήκες.

Οι απαντήσεις τους δεν διαφέρουν και πολύ από το (σχεδόν) συνολικό αίσθημα των Ελλήνων, που πρόσφατα αποδοκίμασαν (σύμφωνα με δημοσκόπηση της Kapa Research) σε ποσοστό 73% τον Ενιαίο φόρο ιδιοκτησίας ακινήτων, χαρακτηρίζοντάς τον “άδικο φόρο”.

Οι ενστάσεις τους επικεντρώνονται στην αδικία του μέτρου, στην άκαιρη ψήφισή του, καθώς και στην άνιση μεταχείριση που προέκυψε (για ακόμα μια φορά) από αυτό.

Διαβάστε περισσότερα:.karfitsa.gr

The post Το χαράτσι είναι μεγαλύτερο από το… ενοίκιο! Η «Κ» δίνει το λόγο στους πολίτες… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα