Το αστρολογικό δελτίο του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια

Για τον «φουσκωμένο Δία» των ημερών, τα έχουμε ήδη πει. Ο Χοντρός μοιράζει αφειδώς προοπτικές και το μόνο ερώτημα που έχει νόημα να μας ταλανίζει είναι το αν ανήκουμε στους ευνοούμενους του ή όχι.

Πάντως, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες, έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν σε μια κατάφωρη παραβίαση του μορατόριουμ τύχης -υπέρ τους εννοείται- ενώ σε ανάλογη μοίρα μπορεί να βρεθούν τόσο οι Καρκίνοι που έχουν γενέθλια στις αρχές Ιουλίου (4 έως 7), όσο και οι Ταύροι των τελευταίων ημερών.

Αξίζει όμως να

σταθούμε και στον φίλο μας τον Ποσειδώνα, που εκτός από το νερό και την υγρασία που εξαπολύει από το δισάκι του, δείχνει διατεθειμένος να μας ποτίσει με ονειροπολήσεις, «φευγάτες» στιγμές αλλά και διαπρεπείς πονηριές!

Επιστρέφοντας στο παρόν οι εκπρόσωποι των τεσσάρων μεταβλητών (Δίδυμοι, Τοξότες, Ιχθύες και Παρθένοι) κινδυνεύουν περισσότερο να κινηθούν στον αστερισμό της δολοπλοκίας, με τους τελευταίους να είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της υπόθεσης αλλά παράλληλα και η…. ύστατη ελπίδα σωτηρίας.

Βλέπετε η προσκόλληση του ζωδίου στη λογική είναι αδυναμία σε ένα περιβάλλον όπου τα πολυτιμότερα μηνύματα και οι εξέχουσες πληροφορίες λαμβάνονται μάλλον διαισθητικά. Από την άλλη πλευρά όμως, αυτή η δεσπόζουσα λογική είναι σε θέση να βγάλει κάποια άκρη, όταν πια όλα θα έχουν γίνει κουλουβάχατα.
Σε ανάλογο μήκος κύματος -δηλαδή υποψιασμένοι- οφείλουν να κινηθούν και οι εκπρόσωποι των άλλων δύο ζωδίων της Γης (Ταύροι και Αιγόκεροι), αφού -δεν μπορεί- όλο και κάποια πονηριά θα λουστούν.

Μαζί με τον Ποσειδώνα -τρία κλικ πιο δίπλα από την τρίαινα του- ακολουθεί ο Χείρωνας, πρόθυμος να αναβιώσει ότι καλύτερο αλλά κι ότι χειρότερο έχουμε να θυμόμαστε από το παρελθόν μας. Ας μείνουμε στα πρώτα, αφού αυτά είναι που μπορεί να μας βάλουν σε πειρασμό.
Τα τετράγωνα του «Αρχαίου» με τον Ερμή και την Αφροδίτη, προοιωνίζουν νοσταλγικές στιγμές και συγκινητικές αναμνήσεις που δεν αποκλείεται καθόλου να θρονιαστούν στο σήμερα, εκμεταλλευόμενες τα ελλείμματα του.

Φύσει αισιόδοξος θα επιμείνω στα καλά -αγκαλιές, φιλιά και γλυκά δάκρυα- ελπίζοντας πως αυτός ο «ένας φίλος που ήρθε απόψε απ’ τα παλιά» δεν ήρθε για να μας αφήσει την αίσθηση ενός ξαναζεσταμένου φαγητού αλλά για να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, σαν να μην πέρασε ούτε μια στιγμή.

Πηγή: astrology.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα