Το «Αγγέλων Βήμα» γιορτάζει την …Σατωβριάνδου

Μια διαφορετική, γιορτινή καλλιτεχνική περιήγηση στην ιστορία της οδού Σατωβριάνδου, η οποία μετρά πάνω από έναν αιώνα, μας προτείνει ο «τόπος συνάντησης Ανατολής – Δύσης», όπως εύστοχα αυτοχαρακτηρίζεται το «Αγγέλων Βήμα».

Το Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου, 2012, στις 8 το βράδυ θα συγκεντρώσει όλους τους ηθοποιούς, σκηνοθέτες και συντελεστές της περιόδου που τώρα αρχίζει υπό τη σκέπη του, για μια «περατζάδα» σε μνήμες αστείες και νοσταλγικές για την οδό Σατωβριάνδου των τελευταίων εκατό χρόνων…

Το «μπαράκι του Μάριου», απ’ όπου πέρασαν Τσιτσάνης, Καλδάρας, Νίνου και Μπιθικώτσης, το «καφενείο

των μουσικών» απ’ όπου ξεκίνησε την πορεία του ο Στράτος Διονυσίου, αλλά και ο Χρήστος Νικολόπουλος, αλλά το καλλιτεχνικό στέκι «Στέμμα», θα έχουν την τιμητική τους. Το ίδιο και τα τραγούδια του Στράτου Διονυσίου, που θα ερμηνεύσουν τα παιδιά του, τιμώντας το ξεκίνημα του πατέρα τους από την οδό Σατωβριάνδου!

Την Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου, 2012, στις 8 το βράδυ, το ξανανιωμένο αθηναϊκό κέντρο γιορτάζει με ένα υπαίθριο παραδοσιακό γλέντι, όπως παλιά, με ζωντανή μουσική και χορό έξω από το «Αγγέλων Βήμα».

Πληροφορίες: Τόπος Συνάντησης Ανατολής και Δύσης Α.Μ.Κ.Ε. «Αγγέλων Βήμα» Θέατρο-Μουσική-Εικαστικά, Σατωβριάνδου 36 (Μετρό Ομόνοια), τηλ.: 210-5242211 .

Πηγή: clickatlife.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα