Έρχονται κρουαζερόπλοια την Κυριακή στο Ηράκλειο και οι έμποροι περιμένουν… έγκριση να ανοίξουν

Την έγκριση του ανοίγματος των καταστημάτων τους περιμένουν οι έμποροι του πεζόδρομου στη Δαιδάλου, οι οποίοι συμφώνησαν να ανοίγουν και τις Κυριακές.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, την Κυριακή θα «δέσουν» το Φεβρουάριο τα πρώτα κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Ηρακλείου, αλλά ακόμη δεν έχουν ληφθεί οι σχετικές αποφάσεις για το εάν και ποια καταστήματα θα είναι ανοιχτά!

Το εντυπωσιακό είναι ότι μέσα στο 2014 με βάση τα calls θα φτάσουν στο Ηράκλειο

κρουαζιερόπλοια τις 38 από τις 52 Κυριακές και από τις οποίες οι 15 θα ‘έχουν’ πλοία που θα μεταφέρουν πολλούς τουρίστες και μάλιστα θα μείνουν πολλές ώρες…

Το παράδοξο είναι ότι ήδη οι έμποροι της οδού Δαιδάλου έχουν πάρει απόφαση να είναι ανοιχτά τις Κυριακές που θα έχει κρουαζιερόπλοια κι όμως δεν έχει προχωρήσει η διαδικασία.

Ο εμπορικός σύλλογος Ηρακλείου και Οργανισμός Λιμένος είναι σε συνεχή επαφή για το θέμα και αναμένεται τώρα να επισπεύσει τη διαδικασία ο σύλλογος που πρέπει να στείλει απόφαση στον αντιπεριφερειάρχη κ.Κουκιαδάκη για να επιτραπεί το άνοιγμα των καταστημάτων στον πεζόδρομο της Δαιδάλου.

«Έτσι πρέπει να ξεκινήσουμε και να ανοίξουν στην Δαιδάλου αφού θέλουν. Εάν αυτό το πείραμα πάει καλά τότε είναι βέβαιο ότι θα ζητήσουν κι άλλοι να ανοίγουν» τόνισε μέλος της διοίκησης του εμπορικού συλλόγου που παρά τις αντιρρήσεις βλέπει ότι πλέον τα πράγματα οδηγούνται προς τα εκεί…

The post Έρχονται κρουαζερόπλοια την Κυριακή στο Ηράκλειο και οι έμποροι περιμένουν… έγκριση να ανοίξουν appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα