Τη ζωή του συνεχίζει ο Μισέλ Λιάπης στο Βουκουρέστι και στο πολυτελές JW Marriott!

Στο Βουκουρέστι και στο πολυτελές JW Marriott, εθεάθη ο πρώην υπουργός Μιχάλης Λιάπης! Φαίνεται πως τα δωμάτια του πολυτελούς ξενοδοχείου που φιλοξενούν συνήθως αρχηγούς κρατών και μέλη βασιλικών οικογενειών, το καζίνο, τα σπα και τα έξι ρεστοράν με γκουρμέ πιάτα που διαθέτει, προσφέρουν στον πολύπαθο κ. Λιάπη την ψυχική εκτόνωση και πνευματική ηρεμία που αναζητούσε!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρώην υπουργός εθεάθη να τρώει με 5-6 άτομα, ενώ στην παρέα του υπήρχε και η γνωστή νεαρή Ρουμάνα καλλονή, με την οποία πέρασε και τις χριστουγεννιάτικες διακοπές

στη Μαλαισία.

Για χάρη της φαίνεται πως έγιναν πολύ συχνά τα ταξίδια του κ. Λιάπη προς τη Ρουμανία τα τελευταία χρόνια. Για αυτό επέλεξε και το συγκεκριμένο προορισμό όταν αποκαλύφθηκε πως χρηματοδότησε την ανακατασκευή του πολυτελούς σαλέ του στο Μεγάλο Χωριό της Ευρυτανίας με κοινοτικά κονδύλια ως τουριστικό κατάλυμα, ενώ παράλληλα για να γλιτώσει δημοτικά τέλη και ενιαίο φόρο ακινήτων δήλωνε το ακίνητο για 70 τ.μ. και όχι 233 τ.μ. που είναι η πραγματική του επιφάνεια.

Μετά από τις νέες αποκαλύψεις, ο κ. Λιάπης αναχώρησε οδικώς για τη Ρουμανία την περασμένη Δευτέρα.

The post Τη ζωή του συνεχίζει ο Μισέλ Λιάπης στο Βουκουρέστι και στο πολυτελές JW Marriott! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα