Τι λένε τα ζώδια του Σαββάτου

Κριός Κριοί, η ομαδική δουλειά είναι απαραίτητη τώρα, για την επιτυχία των στόχων που έχετε θέσει. Μη φοβάστε να συνεργαστείτε με άλλους. Έχετε τη δύναμη να ξεπεράσετε εγωιστικά και άλλα κωλύματα, αρκεί να το πάρετε απόφαση. Δώστε λίγη σημασία παραπάνω σε αυτόν που σας πολιορκεί τόσο επίμονα, ακόμη κι αν δεν τον θέλετε.

Ταύρος Η διαίσθησή σας παίζει κομβικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων, αυτές τις δυο μέρες. Μερικές φορές, δεν είναι ανάγκη να αφήσετε μια σχέση να παρακμάσει για να πάρετε την απόφαση να τη λήξετε. Το τέλος φαίνεται από μακριά. Ο Δίας αυξάνει την κινητικότητα των επαγγελματικών

σας και σας χαρίζει ευκαιρίες που μέχρι πριν λίγο βλέπατε με το κιάλι.

Δίδυμος Οι διαμάχες και οι καυγάδες των άλλων λειτουργούν προς όφελός σας. Δεν είναι ανάγκη να ρίξετε λάδι στη φωτιά, αλλά από την άλλη, δε χρειάζεται και να σπεύσετε να τη σβήσετε. Ο καθένας ας κοιμηθεί όπως έστρωσε. Μια διαφωνία στο πλαίσιο της οικογένειας επιλύεται και σας δίνει το χρόνο που χρειάζεστε για να χτίσετε κάτι νέο.

Καρκίνος Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια και δεν θα βγείτε χαμένοι. Είτε πρόκειται για τα αισθηματικά σας, είτε για τα επαγγελματικά σας ζητήματα, είναι συνετό να αποφύγετε τις ατσούμπαλες κινήσεις και να μείνετε πιστοί σε μια ορισμένη στρατηγική. Μια νέα είσοδος στη ζωή σας θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με τις μέχρι τώρα κοινωνικές σας σχέσεις.

Λέων Ο Ήλιος σας κάνει επιρρεπείς στις φαντασιώσεις και στην αιθεροβασία, πράγμα που ναι μεν, θα αναπτερώσει το ηθικό σας, αλλά από την άλλη, εγκυμονεί αρκετούς κινδύνους. Μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, όσο ιδανικές κι αν φαντάζουν οι συνθήκες γύρω σας. Οι αριθμοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των πρακτικών σας θεμάτων.

Παρθένος Ήρθε η ώρα να αποδώσετε τα εύσημα στο άτομο εκείνο που έμεινε κοντά σας στις δύσκολες στιγμές, και δεν έπαψε λεπτό να σας στηρίζει. Μη θεωρείτε δεδομένη την συμπαράσταση κανενός, Παρθένοι. Βελτίωση στα ερωτικά σας. Φαίνεται πως μια πρόσφατη γνωριμία έχει αυτό που χρειάζεται, για να σας κάνει να ξανασκεφτείτε το ενδεχόμενο της δέσμευσης.

Ζυγός Σε ό, τι αφορά τις αποφάσεις καριέρας, τώρα είστε στο σωστό δρόμο, Ζυγοί. Μην αφήσετε τα λόγια του ενός και του άλλου να σας προβληματίσουν. Ξέρετε καλά που βαδίζετε και προς τα που κατευθύνεστε. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τους Κριούς και τους Υδροχόους, αυτές τις μέρες. Το πιθανότερο είναι να βγείτε χαμένοι.

Σκορπιός Προσοχή στα οικονομικά σας, αλλά και στους ανθρώπους που ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν καλύτερα από σας τι πρέπει να κάνετε. Αυτή τη στιγμή, θα είναι καλύτερα να εστιάσετε στη διατήρηση των όσων έχετε πετύχει, και όχι στην επαύξησή τους. Ένας νέος έρωτας διεκδικεί έδαφος στη ζωή σας με πολύ αποφασιστικό τρόπο.

Τοξότης Η Αφροδίτη τονώνει την αυτοπεποίθησή σας με τον πιο άμεσο τρόπο, δίνοντάς σας την πολύτιμη ευκαιρία να κυνηγήσετε έναν ερωτικό στόχο, που μέχρι προηγουμένως αντιμετωπίζατε ως ανέφικτο άθλο. Αξίζετε περισσότερα απ’ όσα νομίζετε, Τοξότες. Οι εντάσεις στη δουλειά δεν πρέπει να σας ανησυχήσουν. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία για να βάλετε κάποιους στη θέση τους.

Αιγόκερως Η κατάσταση των ερωτικών σας φτάνει σε οριακό σημείο, και θα είναι κουτό να παριστάνετε πως όλα είναι όπως πριν. Βάλτε τα δεδομένα σας κάτω και συζητήστε τα με εκείνους που πρέπει (και με τη σειρά που πρέπει) ή δώστε ένα οριστικό τέλος. Σε ομαλή φάση τα επαγγελματικά σας. Ίσως ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε λίγο.

Υδροχόος Υδροχόοι, εκμεταλλευτείτε με πονηρό τρόπο την επαφή και την επικοινωνία που χτίζεται τώρα, ανάμεσα σε σας και το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Δεν έχετε πολύ χρόνο για να περάσετε το μήνυμα που θέλετε. Κάντε άμεσα την κίνησή σας, ακόμη κι αν δεν φέρει το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ο Ερμής ενδέχεται να σας ρίξει λίγο τη διάθεση, αλλά η μελαγχολία θα σας κάνει καλό.

Ιχθύς Το στοιχείο της έκπληξης θα είναι καθοριστικό τώρα για την πορεία των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Μη δείξετε τα χαρτιά σας κατευθείαν, Ιχθείς. Ζυγίστε προσεκτικά αντιδράσεις και συναισθήματα, και προωθήστε το συμφέρον σας αργά-αργά. Στάσιμα τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας, τώρα. Όποιος θέλει τα πολλά, πάντως, χάνει και τα λίγα. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα