Τι λένε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Κριοί, η καριέρα και η κοινωνική σας ανέλιξη έχουν αρχίσει να γίνονται επικίνδυνοι εθισμοί. Δεν σας ζητάει κανείς να καταργήσετε την αφοσίωσή σας, αλλά όλα δείχνουν ότι πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι. Εμπιστευτείτε τα ερωτικά σημάδια που αφήνει η Αφροδίτη. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σήμερα, όσο κι αν θέλουν μερικοί να πιστέψετε το αντίθετο.

Ταύρος Η οικογένεια ζητάει επίμονα την προσοχή σας, αλλά εσείς έχετε το βλέμμα στραμμένο αλλού. Είστε σίγουροι ότι ιεραρχήσατε τις προτεραιότητές σας σωστά; Σκεφτείτε το ξανά. Οι Σκορπιοί σας προσεγγίζουν με ιδιαίτερη πυγμή τώρα, αλλά ούτε οι ίδιοι

δεν είναι σίγουροι για τις προθέσεις τους. Μην το δένετε κόμπο λοιπόν, πως ό, τι σας προτείνουν, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δίδυμος Σε ό, τι αφορά τα οικονομικά σας θέματα και ειδικά τη διαχείρισή τους, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και όχι τις συμβουλές άσχετων. Η πρόθεσή τους μπορεί να είναι καλή, αλλά ποιoς γνωρίζει καλύτερα από σας τις ανάγκες και τις ευαισθησίες σας ; Αντιμετωπίστε την αφέλεια των κοντινών σας προσώπων πιο ανάλαφρα. Δεν είναι όσο ανησυχητική δείχνει.

Καρκίνος Ο έμπρακτος σεβασμός σας απέναντι σε άτομα με εξουσία μπορεί να σας φτάσει πολύ ψηλά, σήμερα. Προσοχή, όμως, Καρκίνοι, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να καταπατήσετε τα πιστεύω σας, για να γίνετε αρεστοί και επιτυχημένοι. Ο Κρόνος βελτιώνει τις επαγγελματικές προοπτικές σας με τον πιο ανέλπιστο τρόπο. Μην λέτε όχι στο ενδεχόμενο μιας μεγάλης αλλαγής.

Λέων Επιτέλους, σας δίνεται η απαραίτητη δύναμη (σε συνδυασμό με το κατάλληλο ποσοστό αποφασιστικότητας) για να διεκδικήσετε αυτό που θέλετε στον επαγγελματικό σας χώρο, χωρίς να προσβλέπετε στη βοήθεια του ενός και του άλλου. Εκμεταλλευτείτε τη συγκυρία. Οι Υδροχόοι δεν είναι και οι πιο αξιόπιστοι σύμμαχοι, σήμερα. Προσέξτε τι λέτε και πως το λέτε.

Παρθένος Καλός ο έρωτας και τα τερτίπια του, αλλά όταν βλέπετε πως από την αρχή σας επιφυλάσσει περισσότερη ταραχή και αγωνία, παρά διασκέδαση, καλύτερα να αποχωρείτε με ψηλά το κεφάλι. Αν είναι γραφτό, αποκλείεται να είναι τόσο δύσκολο. Δώστε σημασία στους αριθμούς, απ’ όπου κι αν προκύψουν, σήμερα. Η παρατηρητικότητά σας θα σας φανεί χρήσιμη.

Ζυγός Μη χαριστείτε σε κανέναν σήμερα, Ζυγοί. Η ελαστικότητά σας δεν θα βοηθήσει καμία πλευρά. Ο Άρης σας δίνει ό, τι χρειάζεστε για να κρατήσετε ακριβοδίκαιη στάση, χωρίς, ωστόσο, να γίνετε σκληροί. Σε στασιμότητα τα ερωτικά σας τώρα. Δεν χρειάζεστε, όμως, εντάσεις και δολοπλοκίες για να βγάλετε χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με το που βρίσκεστε.

Σκορπιός Επιτέλους, μια παλιά, κοπιαστική σας προσπάθεια αποδίδει καρπούς, των οποίων γίνεστε αποκλειστικοί αποδέκτες. Δεν έχετε να απολογηθείτε σε κανέναν για την όποια επιτυχία σας, Σκορπιοί. Η συχνή επαφή σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σας έχει πια κουράσει. Μην το κρατήσετε κρυφό- κάτι τέτοιο απλώς θα παρατείνει την ήδη άσχημη κατάσταση.

Τοξότης Ακούστε πρώτα τι έχει να σας πει κάποιος, πριν τον απορρίψετε εντελώς. Η απογοήτευση που σας προξένησε ένα πρόσφατο, αποτυχημένο ειδύλλιο, δεν είναι η κατάλληλη πυξίδα για κάθε καινούργια σας σχέση. Η Αφροδίτη σας φέρνει κοντά σε ένα άτομο που απομακρύνθηκε χωρίς εξήγηση, στο παρελθόν. Αξίζει τον κόπο να ξανασχοληθείτε.

Αιγόκερως Ένα κοντινό πρόσωπο εξαντλεί την αυστηρότητά του πάνω σας, αλλά στην πραγματικότητα, αυτός είναι ένας τρόπος να εκτονώσει τα έντονα συναισθήματά του για σας. Ετοιμαστείτε για μια γερή αποκάλυψη. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας. Δεν είναι ανάγκη να ψάχνετε για προβλήματα, πριν καν αυτά προκύψουν. Ό, τι είναι να έρθει, θα αντιμετωπιστεί την κατάλληλη στιγμή.

Υδροχόος Αν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποιά είναι η σωστή στάση απέναντι σε μια ερωτική ιστορία, γεμάτη αντιφάσεις, αφήστε την τύχη να αποφασίσει για σας. Είτε κυνηγήσετε τις εξελίξεις, είτε όχι, αυτές θα έρθουν. Μην αγχώνεστε καθόλου, λοιπόν. Προσοχή στις συναισθηματικές μεταπτώσεις που προκαλεί η Σελήνη. Μοιάζουν άκακες, αλλά μπορούν να προξενήσουν αρκετά προβλήματα.

Ιχθύς Σήμερα θα κληθείτε να παίξετε το ρόλο του ειρηνοποιού, κι αυτό δεν αποκλείεται να σας φέρει σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση. Η αντικειμενικότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη γνώμη που θα σχηματίσουν οι άλλοι για σας. Μείνετε πιστοί στην αλήθεια. Έντονες οι εξελίξεις των ερωτικών σας. Τα βιαστικά όχι κοστίζουν πολύ ακριβά. Μην τα μοιράζετε από δω κι από κει.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα