Τι λένε τα ζώδια για την παραμονή της πρωτοχρονιάς

Κριός:

Αν ξεπεράσετε τις ανασφάλειες σας, θα καταφέρετε αυτό που τόσο επιθυμείτε. Η ειλικρίνεια και η αποφασιστικότητά σας θα σας βοηθήσουν στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Μην ξεχνάτε πως οι θέσεις εξουσίας πέρα από τα προνόμια, έχουν και μεγάλες ευθύνες. Δείξτε την πλάτη σας σε όσους προσπαθούν ύπουλα να αποσπάσουν την εύνοιά σας.

Ταύρος:

Ίσως κάποιοι από εσάς να αναπτύξουν σχέση με κάποιο πρόσωπο με το οποίο θα ταυτιστούν. Αυτή η περίοδος επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στον

αισθηματικό τομέα. Ο σύντροφός σας καταλαβαίνει τις ανάγκες σας και σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα. Θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε περίφημα στις κοινωνικές υποχρεώσεις, παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα.

Δίδυμοι:

Μην αποπροσανατολίζεστε και μην υποκύπτετε εύκολα σε πειρασμούς. Δεν κάνετε βήματα για να αποφύγετε τις κόντρες με το ταίρι σας. Μην ψάχνετε μετά για άλλοθι. Να είστε προσεκτικοί όσον αφορά τις δεσμεύσεις σας προς τρίτους. Πρέπει να εντοπίσετε τα αδύνατά σας σημεία και να βελτιώσετε.

Καρκίνος:

Αναλογίζεστε το παρελθόν και κάποιες κρυφές συζητήσεις που θα κάνετε θα έχουν θετικά αποτελέσματα στα οικονομικά σας. Η πρώτη επαφή παίζει μεγάλο ρόλο σε μια σχέση. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας. Άτομα με δύναμη και υψηλό κύρος θα σας βοηθήσουν τώρα. Προσπαθήστε να είστε όσο τα δυνατόν πιο αντικειμενικοί στις κρίσεις σας.

Λέων:

Ίσως ήρθε η ώρα να εκμεταλλευτείτε την ακίνητη περιουσία σας. Μην αρνηθείτε προτάσεις για εξόδους, έστω και αν δεν είστε σίγουροι πως πρόκειται να εξελιχθούν επιτυχώς Καλό θα ήταν να αποφύγετε οποιαδήποτε επένδυση. Θα συμβεί ίσως μια σειρά ευχάριστων εκπλήξεων στον εργασιακό σας χώρο.

Παρθένος:

Όσο περνάει ο καιρός, θα χρειαστεί να δουλέψετε πιο σκληρά για την υλοποίηση των στόχων σας. Θα χρειαστεί να ξοδευτείτε λίγο παραπάνω για να αγοράσετε δώρα σε συγγενείς και φίλους. Το επόμενο διάστημα θα σας ενθουσιάσει μια νέα γνωριμία στον εργασιακό σας χώρο Θα χρειαστεί να επωμιστείτε το βάρος περισσότερων ευθυνών το επόμενο διάστημα.

Ζυγός:

Θετικές εξελίξεις θα υπάρξουν σε καριέρα ή υποθέσεις υγείας που θα επηρεάσουν κυρίως εσάς του τρίτου δεκαημέρου. Επιδιώξτε τη συνεργασία με άτομα που εμπιστεύεστε και θα βγείτε κερδισμένοι. Η κοινωνική σας ζωή είναι καλή να περνάτε υπέροχα στον ελεύθερο σας χρόνο.

Σκορπιός:

Το γεγονός πως έχετε λιγότερα έσοδα, θα πρέπει να σας κάνει να ακολουθήσετε μια καλύτερη διαχείριση. Οι εμπειρίες σας από τις προηγούμενες σχέσεις είναι πολύτιμη παρακαταθήκη για το μέλλον. Πολύ πιθανό το ενδεχόμενο καθυστερήσεων στις πληρωμές σας αυτή την περίοδο Καλό θα ήταν να ξεκινήσετε να βάζετε σε μια τάξη τόσο τα οικονομικά όσο και τα αισθηματικά σας.

Τοξότης:

Διατηρείστε τις επαφές σας με άτομα που θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Έχετε ανεβασμένο ηθικό, λόγω κυρίως της καλής ατμόσφαιρας που επικρατεί στο σπίτι σας. Η περίοδος αυτή σας θα είναι στους γνωστούς σας ρυθμούς ενώ κάποιοι από εσάς θα διαπιστώσουν ότι η ζωή τους είναι βαρετή. Μην απογοητεύεστε με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε καθημερινά στη δουλειά σας.

Αιγόκερως:

Κάντε μια ανάλυση των καταστάσεων που σας έχουν οδηγήσει σε λάθη για να μην τα επαναλάβετε. Φανείτε έξυπνοι και διορατικοί και θα σας δοθούν οι κατάλληλες ευκαιρίες. Τα πράγματα πηγαίνουν καλά για εσάς, αλλά δεν πρέπει να αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει. Θέστε βραχυπρόθεσμους στόχους για να μπορέσετε να τους πετύχετε πιο εύκολα.

Υδροχόος:

Ζητήματα καριέρας και η ανάγκη αποδοχής από τους άλλους σας προβληματίζουν. Εκμεταλλευτείτε το καλό κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας και ζήστε τον έρωτα. Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος με επαφές και συζητήσεις, περίοδος πολυάσχολη με πολλές μετακινήσεις. Κάντε όμως υπομονή γιατί όλος αυτός ο κόπος σας θα ανταμειφθεί με βελτίωση των οικονομικών σας. Έχετε τις σωστές απόψεις και ξέρετε πω πρέπει να κινηθείτε η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει.

Ιχθείς:

Μην απελπίζεστε από την τωρινή κατάσταση, πρέπει να δείξετε υπομονή και επιμονή σε καθημερινή βάση. Οι συγγενείς σας, σας έχουν σπάσει τα νεύρα. Βάλτε τους σε τάξη και μην χαλάσετε τη διάθεση σας. Ψάχνετε συνεχώς την αληθινή αγάπη σε άτομα που δεν πρόκειται να σας την προσφέρουν ποτέ. Αλλαγές στα επαγγελματικά και τα οικογενειακά έρχονται σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα