Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη

Κριός Πείτε ναι στις απολαύσεις, Κριοί, είτε αυτές είναι πρόσκαιρες είτε πρόκειται να κρατήσουν πολύ. Αρκετά πιέσατε και περιορίσατε τον εαυτό σας – καιρός να πάρετε το αίμα σας πίσω. Ηρεμία στα επαγγελματικά σας, καθώς φαίνεται ότι τα χειρότερα πέρασαν. Μη φοβηθείτε να αναλάβετε καινούργιες πρωτοβουλίες, διαφορετικές απ’ ό, τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα.

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος

Μην τα βάζετε με τον αγγελιαφόρο, γιατί αυτός σπανίως φταίει. Δώστε έμφαση στην ουσία του μηνύματος που σας μεταδίδεται και στους πραγματικούς φταίχτες της όποιας συμφοράς σας. Ο Άρης οξύνει το ένστικτό σας. Στασιμότητα στα οικονομικά σας, που δεν είναι απαραίτητα κακή. Εκτιμήστε αυτά που έχετε και μη βιαστείτε να διεκδικήσετε κάτι καινούργιο.

Δίδυμος Αν θέλετε να επιφέρετε ουσιαστικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή, ξεκινήστε πρώτα από τον εαυτό σας και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Έχετε πολλή δουλειά να καλύψετε στην δική σας ψυχολογία. Προσοχή στις επαγγελματικές προτάσεις που γίνονται με άνισους όρους. Δεν υπάρχει λόγος να δεσμευτείτε σε κάτι που δεν σας καλύπτει πλήρως.

Καρκίνος Ο Δίας σας βοηθάει να δραπετεύσετε από μία κατάσταση που σας καταπιέζει και σας εξωθεί στα άκρα, αλλά σ’ αυτή τη φάση ο πιο πιστός σας σύμβουλος είναι το ίδιο σας το ένστικτο. Μην ακολουθήσετε συμβουλές του ενός και του άλλου. Άνοδος στα οικονομικά σας, που συνδυάζεται με άνοδο της ψυχικής σας διάθεσης.

Λέων Προσοχή στα εύκολα λόγια, είτε εσείς είστε αυτοί που τα εκστομίζουν, είτε αυτοί που τα δέχονται. Εστιάστε στις έμπρακτες αποδείξεις και μην δίνετε υπερβολική σημασία σε υποσχέσεις που γίνονται σε κλίμα ενθουσιασμού. Ο Ερμής σας γυρνάει σε ένα ζήτημα του παρελθόντος που, απ’ ό, τι φαίνεται, παραμένει μέχρι σήμερα εκκρεμές.

Παρθένος Τα ερωτικά σας βρίσκονται σε κρίσιμο σταυροδρόμι, πράγμα που σημαίνει ότι μία απότομη κίνηση μπορεί να επιφέρει απόλυτα ευεργετικές ή απόλυτα καταστροφικές συνέπειες. Προσέξτε τους χειρισμούς σας. Υπομονή στα επαγγελματικά, κάτι καλό γεννιέται τώρα, αλλά θα χρειαστεί χρόνο για να ωριμάσει. Μην τα χαλάσετε όλα με την επιπολαιότητά σας.

Ζυγός Ο χρόνος περνάει και τα συναισθήματά σας για ένα συγκεκριμένο άτομο αλλάζουν άρδην. Μην επιμένετε σε παλιές απόψεις, όταν βλέπετε πως οι συγκυρίες ξεπερνούν το ιστορικό σας. Προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. Έντονη η χημεία σας με τους Καρκίνους, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αξιοποιήστε την για να δημιουργήσετε κάτι σπουδαίο.

Σκορπιός Μην παίρνετε ως δεδομένη την υγεία κανενός, γιατί σας περιμένουν περιπέτειες που θα σας γειώσουν απότομα. Καιρός να αλλάξετε τις προτεραιότητές σας, Σκορπιοί, και να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα πιο υπεύθυνα. Σε τροχιά ανόδου τα ερωτικά σας. Οι υποχωρήσεις σας αποδίδουν επιτέλους τους καρπούς που αναμένατε και δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες από το μέλλον.

Τοξότης Δεν θα είναι εύκολο σήμερα να βρείτε τις ισορροπίες σας ανάμεσα στα επαγγελματικά και τα αισθηματικά, αλλά θα πρέπει να το κάνετε, αν δεν θέλετε να μπλέξετε τους δύο τομείς. Δώστε προτεραιότητα σ’ αυτόν που σας έχει περισσότερη ανάγκη. Ο Κρόνος σας στρέφει ξανά σε μία γραφειοκρατική εκκρεμότητα που θεωρούσατε ότι είχε διευθετηθεί.

Αιγόκερως Πάρτε τον χρόνο σας για να αποφασίσετε προς τα πού πρέπει να στρέψετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον, αλλά αντισταθείτε στον πειρασμό να παίξετε με τα συναισθήματα των άλλων. Εκμεταλλευτείτε υπεύθυνα το πλεονέκτημα που σας χαρίζει η Αφροδίτη. Ηρεμία στις οικογενειακές σας σχέσεις, που σας παρέχει και τον κατάλληλο χρόνο να αφοσιωθείτε σε κάτι νέο.

Υδροχόος Μία απρόοπτη εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα θα βάλει τέλος στις απαισιόδοξες σκέψεις σας και θα σας τοποθετήσει ξεκάθαρα σε τροχιά δημιουργίας. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αποδείξτε ότι αξίζετε αυτό που σας προσφέρεται. Η σχέση σας με Κριούς και Αιγόκερους περνάει από σαράντα κύματα σήμερα. Κρατήστε χαμηλό προφίλ για το δικό σας συμφέρον.

Ιχθύς Η μέρα ξεκινάει με άγχος, αλλά στην πορεία παίρνετε την κατάσταση στα χέρια σας και ρυθμίζετε κάθε προβληματικό ζήτημα (ιδίως σε ό, τι αφορά τα της δουλειάς σας). Δώστε έμφαση σε αριθμούς και τεχνικές λεπτομέρειες. Η ερωτική σας σχέση πορεύεται με αισιοδοξία, αλλά καλά θα κάνετε να μην επαναπαυθείτε καθόλου σ’ αυτή τη φάση.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Τι λένε τα ζώδια για σήμερα, Τρίτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα