Τι λένε τα άστρα για το Σάββατο

Κριός: Μην αφήσετε το ασαφές κλίμα ανάμεσα σε σας και ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε μεγάλη ιστορία, να σας κρατάει πίσω. Ξεκαθαρίστε τώρα τους λογαριασμούς σας, και θα δείτε ότι η κατάληξη, είτε έχει θετική, είτε αρνητική χροιά, μόνο καλό θα σας κάνει μακροπρόθεσμα. Πρόοδος στα επαγγελματικά- επιτέλους, ένα προβληματικό ζήτημα παίρνει τα πάνω του.

Ταύρος: Έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πολύ κόσμο ευτυχισμένο σήμερα, Ταύροι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως αυτή είναι και η δουλειά σας. Απολαύστε το ξέγνοιαστο

κλίμα που δημιουργεί η Αφροδίτη, και προσέξτε που δίνετε τη συναίνεσή σας. Ένας Ζυγός σας πλησιάζει χωρίς να αποκαλύπτει τις προθέσεις του. Φερθείτε προσεκτικά, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος.

Δίδυμος: Σήμερα λαμβάνετε σημαντική βοήθεια για να εκπληρώσετε ένα όνειρο ετών, αλλά πρέπει να θυμάστε ότι καμία ευεργεσία δεν γίνεται χωρίς αντάλλαγμα. Όποιος μοιάζει πολύ καλός για να ‘ναι αληθινός, μάλλον δεν είναι και τόσο καλός. Ευχάριστη τροπή παίρνουν τα ερωτικά σας- αποφύγετε όμως τις βιαστικές κινήσεις και τις πρόωρες δεσμεύσεις.

Καρκίνος: Είναι φυσιολογικό να μην αισθάνεστε όσο ερωτευμένοι νιώθατε στην αρχή, αλλά δε βγάζει πουθενά να το κρύβετε, ελπίζοντας να μη γίνει αντιληπτό από τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Η ειλικρίνεια μπορεί να προλάβει έναν συναισθηματικό όλεθρο, Καρκίνοι. Ο Δίας σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επαγγελματική ολοκλήρωση, όπως την έχετε στο μυαλό σας.

Λέων: Είναι καλή στιγμή να απαλλαχτείτε από άχρηστα αντικείμενα, περιττές δουλειές, και ανθρώπους που δεν σας ταιριάζουν. Η εκκαθάριση σε πρακτικό επίπεδο θα απαλύνει την ψυχολογία και τη συνείδησή σας πολύ πιο αποτελεσματικά απ’ ό, τι νομίζετε. Προσοχή στις επαφές σας με Παρθένους σήμερα, ειδικά αν είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία.

Παρθένος: Η τάση σας να ψάχνετε το ιδανικό στις σχέσεις και στον έρωτα ίσως αποτελεί δικαιολογία για να παραμείνετε ελεύθεροι, μιας και εκ των πραγμάτων είναι αδύνατο να βρείτε κάτι που να ανταποκρίνεται εκατό τοις εκατό στις απαιτήσεις σας. Πρέπει να γίνετε πιο ειλικρινείς με τον εαυτό σας, Παρθένοι. Βελτίωση των σχέσεών σας με την οικογένεια φέρνει ο Ήλιος.

Ζυγός: Σήμερα ανακαλύπτετε, Ζυγοί, πως τελικά είστε σε θέση να κάνετε μόνοι σας πράγματα για τα οποία νομίζατε ότι χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων. Η μοναξιά πλέον δεν αποτελεί και τόσο φρικτή προοπτική. Μπορείτε να βασιστείτε στις δυνάμεις σας. Ο έρωτας δεν έρχεται πάντα με την πιο ευδιάκριτη μορφή. Ψαχτείτε λίγο καλύτερα.

Σκορπιός: Μια ασυνήθιστη δουλειά σκάει με απρόοπτο τρόπο και βρίσκεστε σε δίλημμα για το αν πρέπει να την αναλάβετε. Μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τα κοντινά σας πρόσωπα, και ειδικότερα τους Ιχθείς που ξέρουν εσάς και τις δυνάμεις σας. Πρόοδος στις κοινωνικές σας σχέσεις. Απ’ ό, τι φαίνεται, κάνατε σωστά που διατηρήσατε ορισμένες επαφές σε συγκεκριμένα επίπεδα οικειότητας.

Τοξότης: Ο τρόπος σκέψης σας, σας κάνει ιδιαίτερα ελκυστικούς σήμερα, και η Σελήνη σας βοηθάει να διαχειριστείτε τη θελκτικότητά σας με συμφέροντα τρόπο. Μη βάλετε στην αναμονή ένα άτομο που αξίζει, απλώς για να επιδείξετε τη δύναμή σας. Χωρίς προβλήματα κυλάει η μέρα στον τομέα της οικογένειας. Κάντε τον κόπο να ακούσετε τους προβληματισμούς των δικών σας προσώπων.

Αιγόκερως: Η απομάκρυνση από μια σχέση που προκαλεί περισσότερη ανασφάλεια απ’ ό, τι απόλαυση, μοιάζει ως η σωστότερη επιλογή, αυτή τη στιγμή. Μην εξαντλείτε τις αντοχές σας σε ένα άτομο, γιατί το κόστος θα το πληρώσει η επόμενη σχέση σας. Σε στασιμότητα τα επαγγελματικά σας, εν αναμονή μιας μεγάλης εξέλιξης.

Υδροχόος: Δίλημμα σας περιμένει σήμερα στη δουλειά, και μάλιστα όχι από αυτά που συνηθίζετε να διευθετείτε με ευκολία. Αφιερώστε του χρόνο και σε καμία περίπτωση μην επιλέξετε με βάση τα συμφέροντα των άλλων. Μήπως έχετε παραμελήσει τον έρωτα σε υπερβολικό βαθμό; Δώστε χώρο σε νέα άτομα και καταστάσεις.

Ιχθύς: Η τύχη σας, σας γλιτώνει από αρκετές συναισθηματικές κακοτοπιές σήμερα, κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκτιμήσετε. Το γεγονός όμως, ότι καταφέρατε να απαλλαχτείτε από τη δύσκολη θέση τώρα, δε σημαίνει ότι είστε ασφαλείς για μια ζωή. Καλό το κλίμα της σχέσης σας, αλλά η αλλαγή και η προσαρμογή είναι απαραίτητες για την επιβίωσή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα