Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη

Κριός Μην πείτε ναι σε καταστάσεις για τις οποίες δεν είστε απολύτως προετοιμασμένοι. Ο υπερβολικός αυθορμητισμός είναι ένα γνωστό σας ελάττωμα, αλλά τώρα είναι ζωτικής σημασίας να το περιορίσετε σημαντικά. Μια καινούργια γνωριμία σας φέρνει αρκετά βήματα πιο κοντά στον ερωτικό σας στόχο, όπως τον έχετε διαμορφώσει στο μυαλό σας. Μην παρασυρθείτε όμως από τις φαντασιώσεις σας.

Διαβάστε τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος Ηρεμία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Τα μηνύματα που θέλατε να στείλετε, έχουν φτάσει στους κατάλληλους παραλήπτες, και τώρα

μένει μόνο να τους αφήσετε τον χρόνο που χρειάζονται για να ανταποκριθούν. Καταπιαστείτε επειγόντως με ένα επαγγελματικό θέμα που έμεινε μετέωρο. Δεν σας συμφέρει να το αναβάλετε κι άλλο, όσο καλές κι αν είναι οι δικαιολογίες σας.

Δίδυμος Η υπομονή και οι αντοχές σας δοκιμάζονται από ένα πρόσωπο που σας έλκει πολύ, ερωτικά. Υπομείνετε τις δοκιμασίες, αλλά μην πατήσετε την αξιοπρέπειά σας, για κανέναν λόγο. Τα πάντα έχουν ένα όριο. Ο Κρόνος σας δίνει σαφές προβάδισμα στον επαγγελματικό στίβο, αλλά ο ανταγωνισμός εξακολουθεί να είναι σκληρός. Μην επαναπαύεστε.

Καρκίνος Ένα άτομο σας προσεγγίζει με σφοδρό τρόπο, ξεπερνώντας, ίσως, τα όρια που του έχετε θέσει. Μη βιάζεστε, όμως, να το αποθαρρύνετε. Εξερευνήστε τις δυνατότητες και τις προοπτικές αυτής της επαφής, με ιδιαίτερη προσοχή. Άνοδος στα οικονομικά σας. Ήρθε η ώρα να κακομάθετε λιγάκι τον εαυτό σας, που τόσο παραμελήσατε τελευταία.

Λέων Μια αποτυχημένη προσπάθεια δεν είναι αρκετή για να σας μπλοκάρει τον δρόμο προς την επιτυχία και την ευτυχία. Ξεκολλήστε από τις εμμονές σας, Λέοντες, και αγκαλιάστε τον εαυτό σας με τα προτερήματα και τα ελαττώματά του. Η Αφροδίτη ευνοεί το φλερτ και το ερωτικό παιχνίδι, αλλά τίποτα δεν θα γίνει, αν εσείς δεν κουνηθείτε λιγάκι απ’ τη θέση σας.

Παρθένος Μην μπερδεύετε ανόμοιους ανθρώπους και άσχετες καταστάσεις, μεταξύ τους. Κάθε περίπτωση χρήζει ιδιαίτερης διαχείρισης- γι’ αυτό φροντίστε να φανείτε αντικειμενικοί και σοβαροί. Η σχέση σας με τους Ζυγούς περνάει από περίεργο μονοπάτι τώρα. Καλύτερα να κρατήσετε τις αποστάσεις σας, μέχρι να ξεκαθαρίσει το κλίμα. Δεν χάθηκε κι ο κόσμος, αν δεν απαντήσετε σε ένα-δύο τηλέφωνα.

Ζυγός Οι καυγάδες είναι μια αναπότρεπτη εξέλιξη, επομένως μην ξοδέψετε δυνάμεις προσπαθώντας να τους εμποδίσετε, ειδικά σήμερα. Ακούστε την αντίθετη γνώμη, όπως κι αν εκφράζεται, και βγάλτε τα συμπεράσματά σας με τον δικό σας τρόπο. Κούραση σας περιμένει στη δουλειά, αλλά ο κόπος σας θα ανταμειφθεί πλουσιοπάροχα. Μη βιαστείτε να τα παρατήσετε.

Σκορπιός Η επίδραση που ασκείτε σε έναν ορισμένο κύκλο προσώπων, θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα. Αφήστε τη σεμνότητα στην άκρη και εκμεταλλευτείτε τα προνόμιά σας, χωρίς δεύτερη σκέψη. Η αισθηματική σας ζωή αναπτερώνεται, μετά από μια περίοδο μιζέριας και κατήφειας. Εμπιστευτείτε το νέο πρόσωπο που εμφανίζεται στη ζωή σας.

Τοξότης Στοχεύστε ψηλά, ακόμη κι αν όλα δείχνουν ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον σας. Ιδίως στον επαγγελματικό τομέα, έχει έρθει η ώρα να ρισκάρετε και να τα παίξετε όλα για να πετύχετε αυτό που θέλετε. Προσοχή στις απρόσμενες συναντήσεις (κυρίως με πρώην εραστές σας). Εγκυμονούν περισσότερους κινδύνους απ’ ό, τι πιστεύετε.

Αιγόκερως Άνοδο επιφυλάσσει ο Άρης για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, που συνδυάζεται άψογα με τη βελτίωση της ψυχικής σας διάθεσης. Επιτέλους βγαίνετε από το ασφυκτικό κλίμα απαισιοδοξίας που σας είχε επιβληθεί. Οι Καρκίνοι έχουν τον τρόπο τους να παίρνουν αυτό που θέλουν. Διαχειριστείτε τους με ηρεμία και προσοχή.

Υδροχόος Αφήστε για λίγο τη δουλειά στην άκρη και καταπιαστείτε με τα της σχέσης σας, που χρειάζονται την προσοχή σας περισσότερο. Μην παίρνετε τίποτα ως δεδομένο, ειδικά τώρα, που συναισθήματα και αξίες επαναπροσδιορίζονται. Ηρεμία στα οικονομικά σας. Ο Ερμής σας βοηθάει να αποβάλετε το υπερβολικό άγχος και τη νευρικότητά σας.

Ιχθύς Έχετε ανάγκη να αποδράσετε από την πραγματικότητά σας, κι αυτό γίνεται πλέον αντιληπτό απ’ όλους. Αρπάξτε την πρώτη ευκαιρία για να δείτε ανθρώπους και καταστάσεις από απόσταση. Θα σας κάνει καλό. Μη βιάζεστε να εξελίξετε ένα ειδύλλιο που βρίσκεται ακόμα στην αρχή του. Έχετε μπόλικο χρόνο στη διάθεσή σας.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα