Τι ετοίμασαν MEGA – ANTENNA – ALPHA

Οι πρωινές και οι μεσημεριανές εκπομπές μπορεί να πήγαν διακοπές, αλλά μη νομίζετε πως το τηλεοπτικό τοπίο ερήμωσε! Αντίθετα! Από σήμερα έχουν αρχίσει νέα προγράμματα σετη θέση τους που ορισμένα από απ΄αυτά είναι νέες παραγωγές!

Στη θέση του αγαπημένου ζευγαριού Σκορδά – Λιάγκα και της εκπομπής “Πρωινό mou” βλέπουμε ήδη δυο επεισόδια από τη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα “Το Κόκκινο Δωμάτιο” και σε επανάληψη την πετυχημένη τουρκική σειρά “Sila”. Στον Αντ1 το κενό

του “Πρωινό Αντ1″ θα το καλύψουν η ξένη σειρά “Castle”, η νεανική εκπομπή μόδας “Models of the Runway” και η τουρκική σειρά “STARFISH”!Ο ΑΝΤ1, από σήμερα αλλάζει και τα απογεύματα του με νέο πρόγραμμα από το εξωτερικό, αλλά και τα θρυλικά “Εγκλήματα”. Έτσι μετά από ένα μήνα προβολής της τουρκικής σειράς “STARFISH”, το κανάλι του Αμαρουσίου μεταφέρει την προβολή της για χάρη της νεανικής αμερικανικής σειράς “ΤΗΕ SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER”.
Στον Alpha την Παρασκευή που μας πέρασε, ο Νίκος Μάνεσης και το “Κομβικό Σημείο” ευχήθηκαν καλό καλοκαίρι και τη σκυτάλη πήρε η τουρκική σειρά (σε επανάληψη) “Μενεξέ” με διπλά επεισόδια! Καθημερινά στις 11:00!Απόψε το βράδυ στις 21:00 στον Alpha ξεκινάει και η επιτυχημένη σειρά “Two and a Half Men” με τον Ashton Kutcher να ξεχωρίζει με την ερμηνεία του!Το καλοκαιρινό πρόγραμμα στα κανάλια μόλις ξεκίνησε…. Καθήστε αναπαυτικά στις θέσεις σας, πάρτε το τηλεκοντρολ στο χέρι και ξεκινήστε το ζάπινγκ!

Όσο για την Ελένη Μενεγάκη και την εκπομπή της θα παίζει best of εκπομπές για όλο τον Ιούλιο χαρίζοντας στους τηλεθεατές τις καλύτερες της στιγμές!

Πηγή: www.zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα