Τι έπαθε Γερμανίδα καλλονή σε ελληνικό νησί

Η Daria Pleggenkule είναι ένα από τα πιο σέξι μαι όμορφα μοντέλα, και πόζαρε για γνωστή αμερικανική εταιρεία ρούχων σε μια φωτογράφηση που έγινε στο ηλιόλουστο Λος Αντζελες.

Γεννήθηκε πριν από 22 χρόνια στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας και ξεκίνησε επαγγελματικά το μόντελινγκ το 2009 σε ηλικία 19 χρόνων, όταν φωτογραφήθηκε για το editorial μόδας του γυναικείου περιοδικού «Jalouse», τον Φεβρουάριο του 2009.

Εχει ύψος 1.75 και χαρακτηριστικά μπλε-πράσινα μάτια που αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φωτισμό.

Η Pleggenkule έχει μέχρι τώρα συνεργαστεί με γνωστούς οίκους μόδας( Balmain, Dior) και έχει ποζάρει για το εξώφυλλο πολλών γυναικείων περιοδικών, όπως το «Elle» και το «Harper’s Bazaar». Η Daria απεχθάνεται τον καφέ και το αγαπημένο της ρόφημα είναι το τσάι μέντα το οποίο πίνει με μέλι.

Επίσης τρελαίνεται για σοκολάτες (οι αγαπημένες της είναι οι σοκολάτες που αγοράζει στο Lindt), για μιλσέικ μπανάνα και παγωτά από το Haagen Dazs.

Σε συνέντευξή της είπε ότι η χειρότερη επαγγελματική στιγμή της μέχρι τώρα ήταν όταν ακυρώθηκε μια φωτογράφηση που είχε σε ελληνικό νησί για το εξώφυλλο της «Vogue», επειδή αρρώστησε ο φωτογράφος.

Δεν είναι λίγοι στο χώρο του μόντελινγκ που θεωρούν ότι η Daria μοιάζει αρκετά με την ηθοποιό Mila Kunis.

Keywords
Τυχαία Θέματα